Eesti uudised

Puuetega Inimeste Koda annab nõu töövõimereformi kohta (7)

LISA KOMMENTAAR

Ratastooli aheldatu22. aprill 2017, 17:03
kas te tulete mind koju nõustama või? Mina oma käsiratastooliga jõuaksin kohale ca nädala pärast... Elektriline lisaratas, mille abil jõuaks kiiremini, maksab KOLM TUHAT eurot!?
19. aprill 2017, 20:02
Töövõimet hindavad küll spetsialistid aga kui nad on töötukassa palgal,ei pruugi otsus tulla erapooletu.
sten19. aprill 2017, 16:25
Kas tõesti polnud kedagi,kes oleks võidelnud selle eest,et see kõige inimvaenulikum ja julmem reform oleks jäänud kalevi alla?Tekitada stressi ja ülekohut niigi õnnetutele inimestele?Sellised inimesed siis istuvad meie riigikogus,kellel pole südant ja inimlikkust.Peamine oma rahulolu ja suured hüved.Piinlik lugu.I
Ju siis 19. aprill 2017, 23:29
pole ka nendega kõik korras, kes selliseid seadusi aina loovad. Kas nende seadustegijate arvates peab igale töövõimetule kirjutama otsa ette terve tema haiguslugu? Ega inimese sisse ei näe ju need suured määrajad, mis tegelikul inimesel viga on. See on niivõrd vastik ja ka paljude suhtes ebaõiglane, mida kõik välja ei mõtelda. Praegu käib TV-s saade C-Komando, mida peaksid just need suured seadustetegijad ka vaatama. See näitab ühe lasteaia elu, mis kindlasti annab mingi tõuke paljudele lastele, et nad ei suuda oma eluga tulevikus toime tulla. Milleks on siis need lasteaedades kasvatajad, kui nad õigustavad , et ei suuda iga lapsega tegeleda? Just peavadki tegelema ja eriti sellistega ( 2-e aastastega ), kui teised on suuremad. Milleks siis muidu need nn. õpetajad seal on, ikka selleks, et õpetada väikesi lapsi sööma ja potil käima ja olema abiks, kui on tarvis, ka õue minekuks riietuda. Milleks muidu siis palka makstakse, kõike peab tegema.
raas19. aprill 2017, 14:05
probleem on :et töötukassal ja tööandjatel ei ole anda sobivat tööd haigetele,neid ei raatsita ka ümber õpetada sobivale tööle jne
19. aprill 2017, 14:31
neile ei ole üldse mingit tööd anda, töötaja peab välja teenima oma palga koos kõigi maksude ja kasumiga, aga reaalsuses on ainult tohutud kulud ettevõttele ja risk, et töötaja ei suuda tööl käiagi ja tema tervislik seisund halveneb. Riik lihtsalt viskas prügimäele need inimesed, kes upub see upub.
tahan väga,tööd teha19. aprill 2017, 12:37
riigikogus,eesti energia juhatuses,tallinna sadama nõukogus jne.,