Keha

Täna on ülemaailmne melanoomipäev: mida igaüks peab sellest tõvest teadma? (5)

LISA KOMMENTAAR

Järelikult on asi naljast kaugel. Keegi veel ei tea,mis uudised meid ees ootavad!2. mai 2017, 20:12
Kroonide aegadel ma mäletan,kui minu käest küsiti,et miks ma ei päikest ei võta?.Siis ütlesin,et päikesega liialdamine ja solaariumis käimine ei ole üldse hea asi.Võivad tabada nahavähi teket ja suurem risk on üli suur.Keegi vanematest onudest,keda ma külas käimise ajal eriti hästi ei tundnud ütles mulle nii: Liigne päevitamine on tervisele kahjulik ja võib tervisele ootamatult põntsu panna. Kuid õnneks olen hakanud olema palju tähelepanelikum oma kehaga ja hoolitsen selle eest pea igapäev.Nii hommikul ja õhtul.
melomaan2. mai 2017, 19:32
Valdek Kukeke2. mai 2017, 15:07
Riias on kliinik, mis on keskendunud just melanoomi ravile. Mis neis nii erilist on. Erilist on nende ravimeetodis. Nemad ei kasuta keemiaravi melanoomiga võitlemisel vaid mittepatogeenilise elusviirusega ECHO-7 RigVir (loodan, et tõlkisin õigesti). See on väljatöötatud Lätis 60'te lõpus. eriliseks teeb veel asjaolu, et ta ei hävita mitte ainult kasvajaid vaid ka selle vähi tüvirakke (väidetavalt teeb vähirakud immuunsüsteemile nähtavaks, mis tegelikult ka vähi seljatab). Läti kodanikele on ravi tasuta. Kellel vähegi võimalik uurige seda linki: http://rigvir.com/rigvir/
Ehk on abiks.
15:07-le2. mai 2017, 15:19
Küllap otsib,kel vaja. Aga ütleks,kui miski on tõhus ja veel nii lähedal, kasutataks seda ka meil.
Haiglas töötades nägin ikka tohutult hirmu tekitavaid sünnimärke, inimesed muidugi polnud haiglas n e n d e pärast.Mind lohutas alati, et m u l pole siis häda midagi,kui nemad sellistega hakkama saavad.
Pessi3. mai 2017, 00:58
Miks Eestis sellist efektiivset ja tasuta ravi ei võimaldata? Kas meditsiiniks vajalik raha on välisettevõtete ja poliitikute kaudu riigist kadunud?