Lapsed

Eestlased ei kipu üleliia varmalt võõraid lapsi kasvatama (9)

LISA KOMMENTAAR

Asi ei ole nii lihtne5. mai 2017, 12:49
koos voora lapsega voib saada voorad geenid ja igakord ei saa siis hakkama. Näiteks minu tuttav ukrainlanna vottis ukrainast kasulapse ja sellepärast et oli ukraina verd.Laps oli leitud kirikutrepilt. Ja rikkus kogu selle proua elu. Nägin teda viimati Baalti jaama turul myymassa mingeid asju mida teised välja viskavad. Ilma korterita kehvades riietes. Oli ajal kui teda tundsin ametiyhingu tegelane. Olen päästnud koera tema poja käest. See metsaline oli koera kohu lohki loiganud et saada teada mis seal on. Järgmine etapp oli et vottis ema koik rahad ära ja kui ei saanud heaga siis varastas voi peksis. Proua myys Mustamäe kahetoalise korteri et päästa poeg vanglast ja anda altkäemaksu selle eest. See on tosi. Lugege Brönte Vihurimägi kus pereisa käis linnas ja leidis vankri alt lapse toi selle koju ja kuidas see rikkus kogu elu. Näiteid on veel Meeta Vannas vottis kasutytre ja kasvatati toesti hästi. ja mina tundsin seda tydrukut ja temal oli alkoholisti geenid kaasa antud ja oli sopajoodik.
ants4. mai 2017, 23:05
mina oma mehega tahaks küll lastekodu lapsi adopteerida,aga praegune seadusandlus seda kahjuks veel ei võimalda.tulevikus loodetavasti.
...4. mai 2017, 17:46
Ehk oleme elanud 50 aastat kehvades tingimustes. Siis pööras riik ja pööras enamuse inimeste elud sassi - kadusid töökohad, kadusid erialad, milleks oli koolitus ja haridus, jäid valikuks töökohad, mis ei andnud palka ja ei vastanud õpitule. Siis avanesid piirid ja võimalused õppida, töötada välismaal, saada seal palka ja kes koju jäid - paljud tunnevad ennast äpuna ja palk on üldjuhul närune. Tahaks ju ka saada seda, mida inimesed vabas maailmas on saanud. Oleme lihtsalt närvis ja ennast tööga ära trööbanud. Pealegi on praegu laste kasvatamine suur risk -- kust võtta see psühholoogi tarkus ja närvid, last kasvatada ja ise inimeseks jääda?
Seda suudavad vaid naised, kes on sündinud emadeks. Nad on selleks võimelisekd, kasvõi kümme last ja ema veelö elus ja õnnelik. Aga tavaline naine? Kuidas vabastada naine hirmust homse ees, alati on ju vaja olnud vaid rahaline mure ja sellest ei vabane.
Hm4. mai 2017, 12:13
Mina kasvataks,aga neid ei anta.Meil mehega ruumi oleks ja lapsed saaks aias hullata.
E4. mai 2017, 12:44
jah, sama lugu. Saaksime toenaoliselt abikaasaga koos lapsele vaga hea voimaldada valismaal, aga Eestist valismaale lapsendada ei lubata
õige ka4. mai 2017, 12:01
eriti ei taha elukaaslast kel võõrad lapsed, ainult ilma lasteta läheb arvesse ja muud pahna omale külge ei taha.
E4. mai 2017, 12:47
eesti mees4. mai 2017, 14:53
ei viitsi ju oma lihaseidki lapsi kasvatada, mis siis veel voorastest raakida.
kah eesti mees4. mai 2017, 16:09
Sa oled tore üldistaja küll, kuigi suures osas võib sul ka õigus olla. Sageli on see küll naise enda valik, et ta endale lontrusest mehe leidis ja sellel endale tite taha lasi panna. Eks ta ole vist lõdva püksikummi süü ka mõnikord, juhusuhted jms. Naine peaks ikka tõsiselt kaaluma, kelle ta enda laste isaks valib.
Mina võtsin naise, kellel oli väike laps eelmisest kooselust, saime veel ühe lapse ja kasvatasin mõlemad lapsed üles. Pole kunagi vahet teinud oma lapsel ja võõraslapsel, sest kui mees päriselt naist armastab (mitte bla-blaa-blaa, ma armastan sind), siis on naise laps talle sama armas kui naine ise.