Keha

Kas prill-laua vooderdamine säästab meid haigustest? (6)

LISA KOMMENTAAR

Kellamees8. mai 2017, 10:39
Kabiini väiksust saab leevendada ustesse pea-augu sisse tegemisel-saagimisel ! Intiimsed lõhnad peaks olema kõigile nuusutamiseks-nautimiseks olema ja ei mingisuguseid ventilatsioone ! Peegli võib alati asetada taha.seina sest tagumine pool on alati ilusam....! Pealegi saab keha ja pea väänamisega sama-aegselt tegelda kui päeva kirja paned ! Paberi kokkuhoiu põhimõttest võiks koristaja igast ukseaugust ainult üks paber korraga anda aga kasseerida sisse kolme paberi eest ....
Mihkel7. mai 2017, 16:40
Peldiku uks peaks avanema automaatselt või väljapoole (saab küünarnukiga avada) et peale põhjalikku kätepesu ei peaks ukselinki katsuma. Kõik kindlasti käsi põhjalikult ei pese ja mõnel puudub see harjumus sootuks...
7. mai 2017, 16:17
No kes tahab teise täistilgutatud prill-lauale peale istuda?! Eriti ägedad on need sooneutraalsed vetsud. Kuidas saab võrdsust nõuda kui mehed kusevad püsti nägu poti poole, aga naised istuvad potile?
Mihkel7. mai 2017, 16:11
Peldiku uks peaks avanema automaatselt või väljapoole (saab küünarnukiga avada) et poleks vaja ukselinki puutuda peale põhjalikku kätepesu.
muromets7. mai 2017, 14:55
Tualetid peaks olema sisustatud nii, et inimene saaks käsi pesta peale enda puhastamist ja enne riiete puutumist. Tänapäeval jõuab käte pesemiseni peale seda kui enam vaja ei ole. Pealinna avalikes tualettides on palju ebamugavusi ja läbimõtlematust. Kabiinid on liiga kitsad. Pott on asetatud nii, et istudes on võimalik peaga ust tabada. Osades on pott mingi kummalise nurga all. Kabiinides pole konkse üleriiete ja kottide jaoks. Mitmetes kohtades pole kabiine vaid on vaheseinad vaid. No kamoon - oma kodus võite piirduda vaheseinaga! WC kasutaja ei pea kuulma kuidas 40 cm kaugusel vaheseina taga istuv naaber oma häda teeb! WC kabiin peaks ikka põrandast laeni intiimsust võimaldama. Kabiinis peaks olema kätepesu ja peegel vähemalt.
7. mai 2017, 16:14
Uuendatud peldikutel on vetsupotid vanadesse toruaukudesse pandud, aga uued potid on taha äravooluga, vanad olid otse alla, sellepärast polegi seal normaalselt ruumi.