Terviseuudised

Ettevaatust! Ibuprofeeni tarvitamine suurendab infarktiriski (4)

LISA KOMMENTAAR

PIINLIK12. mai 2017, 10:31
Allikaks on Daily mirror(UK Õhtuleht). Teksti kõrval olev DOLMENi reklaam peaks andma aimdust, kust säärane kirjutis pärineb.
maamees11. mai 2017, 21:49
Just kõik ravimid,mida rohkem ostma hakatakse ila repseptita muutuvad ohtlikuks.Olen märganud palju ravimeid,mis järsku lähevad reptseptiravimiks.
patsent11. mai 2017, 20:07
no seda ibuprofeeni soovitavad küll arstid juba aastaid küll söögi alla ja söögi peale.Mis iganes valu tegi,soovitas perearst just sedasama rohtu,uurimata mis tegelik valu põhjus olla võiks.Nüüd kui haiged juba aastaid pidevalt seda rohtu tarvitanud,tuleb välja,et selle tarbimisega on mned perearstid teinud suure karuteene patsiendile,tervis suht tuksi keeratud.Õnneks annab magu sellest teada ja haige lõpetab ise tarvitamise,vaatamata sellele,et valud pole kadunud.On soovitatud ka ,et kui see ei aita ,proovi ibumaxsi.Ühed mürgid mõlemad.Õnneks on inimesed juba ise nii targad ja omalkäel teada saanud,et sellest rohust on rohkem kahju kui kasu.Miks alati liiga hilja seda kõike avalikustatakse aga mitte siis kui seda rohtu katsetatakse?
Jürka11. mai 2017, 21:17
Tuleb osta punases karbis Grindexi (endise Tallinna Framaatsiatehase) Ibuprofeeni. See on kallim, aga on kaetud polümeerkattega, imendub aeglaselt alles sooles ega ärrita üldsen magu. Mul on aastakümnete pikkused head kogemused.