Keha

Hirm hambaarsti ees paneb inimesed hammaste ravimisel ihaldama üldnarkoosi (8)

LISA KOMMENTAAR

ei karda valu11. juuli 2017, 20:07
Ei karda valu, vaid ebameeldivaks osutuvad hambaarstid, kes peavad vajalikuks kommenteerida ja halvustada, kui pilt laitmatu pole. Tõepoolest ei tarbi magusaid jooke ning valget jahu ja suhkurt ikka imevähe (magusat ei armasta). Kannan hoolt hammaste eest, aga ikka kipuvad augud tekkima. Üks arst oskas selle osaliselt kehvade geenidega ära põhjendada ja aitas ega raisanud aega kohtumõistmise peale. Paar arsti ei jätnud aga enda teada, et nad ei usu pooltki mu sõna. Kui auk, siis järelikult joob igapäevaselt coca-colat. Kusjuures kõiki arste on keegi soovitanud kui maailma kõige toredamaid. Ausõna - abikaasat oli ka lihtsam leida kui väga head hambaarsti, kes on inimesena normaalne ja teeb head tööd ka.
Jänes11. juuli 2017, 17:39
Küsisin ka hambaarsti juures narkoosi. Arst ütles, et seda määrab ainult psüühiliste häiretega patsiendile. Tuli julgus kokku võtta. Valus muidugi ei olnud aga just Hirm on see, mis mehed araks teeb.
c 11. juuli 2017, 12:39
Minul tehti mitu süsti ja kaks tagumist hammast tõmmati täitsa valutult välja. Ja mul olid suured põletikud. Tänapäeval ikka väga head tuimestid.
Loomade farm11. juuli 2017, 11:50
Vaata kulla eestlane,hamba-arst hoiab tuimestite pealt kokku,see ports,mis peax minema sinule,saad sellest kolmandiku,järgmisele kliendile teine kolmandik jne..paberitesse(aruandlus)märgitakse,et sina said ikka terve ampulli ja nii see petuskeem toimib,köik tahavad ju elada,ka vaesed hamba-arstid.
No on 11. juuli 2017, 11:22
alles lödipüksid kes pole vist iial tõelist valu tundnud.
Andres11. juuli 2017, 19:29
Oioi, kuidas olen. Viiendas klassis olles parandati esimeste hammaste vahet. Et nähtavat hammast mitte rikkuda jäeti see suretamata. Tulemuseks oli jõhker põletik, mis paistetusega kangutas plommi ka lahti. Isegi huulega vastu minnes oli meeletult valus. Ja siis puuriti selle hamba juurekanal tagantpoolt lahti, õde nuuskpiiritusega nina all ja arst korrutamas: ei tohi minestada. Mingi ilge puuriaparaadiga, kus mingid kumminöörid jooksid. Aasta oli 1983. Ma tuikusin, kui sealt minema sain. Oli ikka valus küll. Peale seda kardan hambaarsti. Hädaga käin. Kui rohkem raha oleks, valiks üldnarkoosi.
küll on tore reklaam11. juuli 2017, 10:48
üldnarkoosile. lõpetage juba need hambaarstihirmujutud, ja kirjutage parem, et tänapäevased tuimestid teevad imet ja hambaarsti karta pole enam mingit põhjust.
11. juuli 2017, 10:32
see ka mõni ime nüüd.