Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Teadlane: sügavkülmutamine ei vähenda oluliselt toidus leiduvaid vitamiine ega toiteväärtust
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Aime Sygise koletu p@rand
22. august 2017, 12:33
Samas sügavkülmutamine vähendab toiduainete magnetalaadset mõju. Ainus põhitoiduaine mida hea sõgavkülmast võtta on uriina. Nii , et kuzitage terviseks !
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Indrek2
22. august 2017, 09:48
Sügavkülmutamine ilmselt tõesti väga suurt mõju toidu kvaliteedile ei oma aga kui see sulatamiseks mikrolaineahju pistetakse siis on juba teine lugu.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
4
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
TELLIMINE JA KOJUKANNE
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
apple
android
KOMMENTAARID (2)