Terviseuudised

Teadlane tööstressist: töökiusamise taga on ettevõtete juhid (11)

LISA KOMMENTAAR

Nüüd võetakse sinna välis tööjõudu30. november 2017, 09:55
Ise lahkusin ka põltsamaalt koneskost ja paljud on seal minema läinud.
Kuidas sa küll sinna sattusid?30. november 2017, 10:59
Mina ei taha lähedalegi minna. Isegi aiandist lilli osta, tellin selleks naabrinaise.
Jah30. november 2017, 07:12
Kahjuks on see nii Tallinna Keskraamatukogus, kus töötajaid süstemaatiliselt taga kiusatakse.
Paraku30. november 2017, 11:25
Ni on seal juba aastaid, sest inimesel, kes seal nn direktor on, puuduvad igasugused juhiomadused.
Uus osakonnajuhataja30. november 2017, 01:03
Ülikoolist, väike, pahatahtlik, aga suure ülemuse ees lipitseja ja tont seda teab, mis neil oli, et see nähvits ametiredelil nii kiiresti tõusis.
Kõigepealt sõi välja julged, kes talle püüdsid selgeks teha, et ta ei peaks toimivat osakonda ära rikkuma oma diletantsusega, sest tema eriala ei olnud selle osakonna tööga mitte mingil moel seotud ja ta ei teadnud tõepoolest mitte midagi.
Kui neist oli lahti saanud, võttis käsile endast targemad, kusjuures intriigide punumise juures oli ta osav, ikka väga osav ja eriti alatu.
Resultaadiks on vanadest kaks alles, ülejäänud ta vahetas mingite imelike noorte vastu, kes nt ei osanud tehnilisi jooniseidki lugeda, üks oli nii tegija, et ei saanud aru, et tal joonis tagurpidi ees.
Aga nad olid see- eest head pugejad ja koosolekutel pläägutajad.
Kaadri voolavus muutus selliseks, et kolme aasta jooksul vahetus ühel ametikohal viis inimest, opakad ei saanud hakkama ja oskajad ei kannatanud seda jama välja.
Reaalne tulemus oli see, et osakond ei ole ammu töövõimeline, rikuti ära tore ja kokkuhoidev abivalmis kollektiiv.
Ühe juhtimisvea pärast, mille tegi kõige suurem ülemus, pannes lapse mõistusega tüdruku juhtima vasutusrikast osakonda.
29. november 2017, 20:27
Alustage kõigepealt meedias juhtidena töötavatest inimestest. Olgu tal nimetus pea- või vanemtoimetaja. Suur osa neist käituvad kui jupijumalad - teen mis tahan, mina otsustan. Sellised "hindavad" vaid silmakirjalikke lömitajaid ja pealekaebajaid. Juhtide ahnus , ebainmlikkus ja harimatus on suur ja tõsine probleem. Trannidest juhtide tõttu on sajad inimsed kaotanud tervise.
Kuni Eestsi ei vastuta ükski poliitik ega amertnik oma tahtlike või lollusest tehtud prohmakate eest jääbki ebaõiglus ja alatus kestma. Karistamatult. 80 protsenti end juhiks pidavatel kodanikel, suures osas tutvuste kaudu ameteisse sokutatud, puuduvad isikuomadused et olla juht. Ilma teistele kannatusi põhjustamata.
29. november 2017, 21:51
Kui palju töötajatest on kaotanud tervise trannidest juhtide pärast, sellest statistika vaikib.
Seda näeme iga päev,30. november 2017, 10:57
et vaevalt mõnel moderaatoril algharidustki on.
29. november 2017, 19:15
Paljudel juhtudel ühtede ja samade tööülesannete eest ebavõrdne palk panebki töötajad lahkuma. Kui siia juurde lisada veel ka ülemuse pidevad meeleoluhäired ja töötajate ebavõrdne kohtlemine, siis pole vaja pikalt mõelda, vaid sulgeda uks enda järel.
töötaja29. november 2017, 18:50
Tihtipeale on üleliigse tööstressi tekitajaks osakonna juhatajad, mistõttu ajapikku järjest töötajad lahkuvad. Kahjuks ei taha aga ettevõtte juht tihtipeale aru saada, et viga pole töötajates vaid just osakonnajuhis. Süüdlaseks tembeldatakse aga töötajad. Kõigil ei ole võimalik ebanormaalse tööõhkkonna pärast töölt lahkuda erinevatel põhjustel ja seega ei taha nad ka ettevõtte juhile otse öelda, kelles tegelikult viga on, kartes enda peale saada juhi ja osakonnajuhi pahameele.
100%29. november 2017, 18:18