Keha

Igapäevane mure, mis suurendab eakatel infarktiohtu (5)

LISA KOMMENTAAR

üldse ei imesta5. detsember 2017, 06:27
mõtled terve öö kuidas riigikogulased oma pensiga välja tulevad.mina pean 300ga välja tulema.
praegu5. detsember 2017, 00:35
Ma praegu uurin Thich Nhat Hanhi raamatut "HIRM. Tormi läbimiseks vajalikud tarkused". Usun, et sellest saaksid abi paljud ja tabletikesi pole enam vajagi. Usun ka, et see raamat peaks igaühel endal olemas olema ja raamatukogust laenutamiseks järjekorras olemine teeb pigem kahju, sest teil on häda ju praegu. Praegu!
Vanda4. detsember 2017, 18:16
Tore teada,mis oli niigi teada.Ainult ei ole teada,kuidas ma saan seda und endale tekitada.rge tulge mulle rääkima,et ära istu arvutis ja mobiilis.Seda ma ei tee.Lähen igal õhtul peale õhtust jalutuskäiku ja hügieenitoimingute tegemist kell 22.30 voodisse.Toatemperatuur on 19 kraadi.Pimendavad kardinad on akende ees.Miskit erutavat läbi elanud pole.Nälga,külma ega suurt puudust millestki ei tunne,aga vot magama ei jää.Ja kui see mingil kombel õnnestub,siis 3-st,4st naksti ülal ja siis pole lootustki,et veel uni peale tuleb.Olen püüdnud lahendada ristsõnu,lahendades hakkabki uni vaevama,aga voodisse heites virgun kenasti üles.Ja oma paari sõbrannaga vesteldes,on neil täpselt sama probleem.Jah,unerohuga sain magada 8-9 tundi jutti,aga kuna see pidi nii erakordselt kahjulik olema nüüd,siis perearst seda enam ei kirjuta.Kõik unamatid ja head und tilgad on ära proovitud,no mitte ei haiguta ka nende võtmise järel.Melatoniini tabletid on kaäraproovitud.Ei mingit abi.Vot sedasi on minuga ja ikka väga paljude vanade inimestega.Ei põõna ma päeval,ei kohvita ei suitseta.Joomisest rääkimata.
Mädanik5. detsember 2017, 00:19
Ei mingit abi.Vot sedasi on minuga ja ikka väga paljude vanade inimestega.Ei põõna ma päeval,ei kohvita ei suitseta.Joomisest rääkimata.
Siis tuleb minna füüsilisele tööle,siis tuleb ka uni.See ongi normaalne et ei tule und kui organismi pole piisavalt koormatud.Mida arst siis tegema peab.
maakas4. detsember 2017, 17:10
Seega vähene uni on riigieelarvele kasulik? See eelarve pidi ju löögi all olema, paljud on tervislike eluviiside juurde pöördunud, joovad ainult Läti viina...