Terviseuudised

Miks haigestuvad vähki tervislike eluviisidega inimesed? (17)

LISA KOMMENTAAR

Vähk algab20. mai 2018, 10:21
põletikest. Põletikudalgavad organismi liigsest happesusest. Seda võib põhjustada nii toit, kui halb vesi, aga veelgi enam stressid, emotsioonid ja negatiivne mõtlemine. Mõni sööb või telliseid, joob alkot ja haigeks ei jää. Teine muretseb palju, võtab kõike hinge ja kuigi toitub õigesti, ei joo ega suitseta, saab selle vastiku "kräbu" ikka.
Aleks: Vali oma tee ja otsi oma lunastust, kui oled patune! Sest tema kohtupäev on õigepea ja seitsi valget inglit ootavad sinu tulekut19. mai 2018, 15:30
Varem või hiljem sureme ära! Kes varaku, kes hiljem, kes vanadusse ühine tee on meil kõigil. Ainult püüa heana olla, sest järgmine elu ei pruugi nii roosaline olla. Sest tema teab, mida sa oled omaelu jooksul korda saatnud. Iga negatiiv mida sa teistele põhjustad raskendab sinu koormust, ära võta kellekil seda viimast, kellel on see viimanegi ära võetud, ära salga neid keda on ülekohtulikult süüdi mõistetud või tema üle kurja tehtud. Täna nad naeravad su üle ja sõidavad ilusate autodega aga järkmine teekond ei ole neil proosaline!
AJ19. mai 2018, 12:49
Organismi tegevust juhib tema raal, aju koos kesknärvisüsteemiga. Tervislik toitumine ei ole kaugeltki alus rahuloluks vaimus (ajus ja alateadvuses) ja lihas (lihasmassis) ning rakkude reguleeritud - reguleerimata paljunemine (nn. proliferatsioon) häiritud. Olen ise 2 vähi sisse saanud sõpra matnud , kumbki ei joonud ega suitsetanud eluaja, ka toitusid lihtsalt. AGA olid väga "sissepoole" inimesed, võtsid kõike kergelt vastu ja hinge... Kas mitte närvisüsteemi põhine haigus? Vähki oli palju peale sõda, siis vähenes. Nüüd siis jälle igapäevane. "Närvid pingul ja püsti"...?
Elu mõte19. mai 2018, 09:45
Selle asja nimi on SAATUS. Sa võid oma lapsikus naiivsuses üritada saatust petta, aga see ei õnnestu kunagi. Kõik, mis sinuga elu jooksul juhtub, on sul juba sünni hetkel kaasas. Inimese elu on nagu loterii. Enamus ei võida kunagi, teine nopib tulemusi igast loosimisest. Aga igaljuhul edu ka neile, kes loodavad raha ja käitumise-toitumise reguleerimise abil oma elupäevi pikendada. Usk millegisse annab elule mõtte.
!!!18. mai 2018, 23:08
Tervislikud eluviisid on vaid üks külg. Aga näiteks mutatsioonidega rikutud geenid? Juba vanematelt päritud. Samuti kogu see põllumajanduskeemia, kiirgusfoon, mikroplast, sünteetika, ravimid, kosmeetika, toidulisandid, GMO, hormoonlisandid toiduvärvid, heitgaasidest mürgitatud õhk, stressid j.n.e.
to 23:0819. mai 2018, 21:46
kahtlemata õige, aga stress tuleb põhjuste seas kindlasti ettepoole panna
Nüüd on geenid süüdi kui ise tegelevad geneetika muteerimisega taimedel18. mai 2018, 15:53
Keegi ei räägi taimekeemijate mürkidest selle tagajärjed. Samuti taime mutatsioonist ning ka loomadele söödetavast olmejääkmeid! See viimane meditsiiniline sekkumine geelid, tapletid, vitamiinid jne jne nüüd on see geneetika veatõttu! Kõik oleneb vingugaasist kus kohast sa elad ja tartu veel zelluloosi tehas!
see oli ju kõik teada18. mai 2018, 14:28
aga lipslastel oli vaja rusikaga rinnale taguda ja karjuda, et ainult tervislikult toitudes väldite vähkkasvajat. Tegelikult need suured karjujad ajasid ainult raha taga.
...18. mai 2018, 11:57
sest vanasti ei söödud säitusega toitu, liha seiis vaid mõne päeva ja vorstid ja piimad samuti ei seisnud nädalaid, vaid ilma igasuguse keeiata,nüü ju aasta kümneid igasuguseid aineid sisse söödud, lapsed allergiaga, jubeeee.Vanasti saadi maalt puhast puuvilja, nüüd ju ikka säitusmürkidega,mis sisse tuuakse ja veel kuu aega säilivad paljud puuviljad, mida siis ikka veel arutleda, hea on siis rääki et valesti süüakse,kuid õieti söömine ei anna midagi kui tooraine on keemiaga.
231554118. mai 2018, 11:55
See vähiteema tundub natuke loto olevat. Mõni on hull elupõletaja, joob suitsetab, kunstnikust hipi ja rokkar ja elab veel 90selt nagu oleks 30nd. Teine on tubli kergejõustiklane, ei joo ei suitseta ei söö rasvast ega magusat ei liialda voodis ei maga lõunani, sell järsku 60selt jalg ahuas ja minek.
Ma ei poolda tervist kahjustavaid tegevusi aga ma ei pane liialt usku tervislikesse eluviisidesse. Alatine trenn, alatoitumine ja mingi liikumisstress (loe: aktiivne eluviis) võib ka olla põhjuseks sügavale haigusele.
Eino Taruk18. mai 2018, 12:17
Peale vähi on veel rodu teisi mitte vähem vastikumaid haiguse, nagu autoimmunsed tõved. Ka need ei küsi eluviisidest, lihtsalt tulevad ja tapavad, paremal juhul lihtsalt sandistavad. Eks elu tundub ebaõiglane küll , kui elad kõige tervislikumat elu ja ikkagi sured varem kui seitsmekümbine naabrist elupõletaja kes uiysetab nagu korsten ja joob igal õhtul ennast koomasse...
Eino Taruk18. mai 2018, 12:19
Ainus mis tuleks kindlasti maha jätta on suitsetamine, mille seos vähiga on ilmne ja drastiline. Ülejäänu on nii ja naa..., et jah, soodutsab vähi tekkimits, aga mitte märkimisväärselt. Ülekaalulisuse puhul, näiteks, on diabeet palju suurem oht.
ints18. mai 2018, 11:24
jooge viina ja tehke suitsu kuniks elu sest seni kui tegin seda siis oli kõik ok ,aga kui ei ei old 25 aastat suitsetanud ja 15 aastat viina võtnud siis pöördus kõik ja olen sant ...ärge nii tehke ,see vähi jutt et kui jood ja suitsetad siis ta tuleb ,tuleb millal tahab...ja arstid enamjaolt lollid selle koha pealt ,oskavad vaid vähki leida kui see juba ei mahu su elunditesse ära sõltuvalt kus ta asub.
Eino Taruk18. mai 2018, 12:23
Suitsetada ei soovita, aga purk õllet päevas või klaas veini, kindlasti!
Räägime õigete nimedega18. mai 2018, 11:22
Huvitav kui rakud jagunevad ,kuidas sellest tavakodanik aru peaks saama.
kivist vähki18. mai 2018, 10:57
Rõhk on sõnal nakatumine!
Eino Taruk18. mai 2018, 12:24
Vähki ei nakatuta (välja arvatud Tasmaania kuradid), aga viiruslikud nakkused võivad põhjustada vähi tekke (onkoviirused(