Terviseuudised

OHTLIK SUHTUMINE VÄHKI: alternatiivravi pooldajad keelduvad sageli teaduslikult tõestatud ravist (8)

LISA KOMMENTAAR

jaa9. august 2018, 23:35
veel.. geenidevariantide puhul isegi on isegi ravimid , mis otseseselt kahjustavad patsienti.. kui geenivaramus vere annate saate teada,mis ravimid ei sobi ja mida tekitavad teile, kahjuks on veel ravimite nimekiri lühike.. seega kuidas saab öelda, et kiiritus ja keemia sobib igale patsiendile..
Isegi teadus3. august 2018, 09:09
on juba tõestanud, et keemia ja kiiritus on tapvad nii haigetele kui tervetele rakkudele,. et ühe keemia-kiirituse tsükli tagajärjeks on kahjustunud rakud, mis võivad olla aluseks järgmisele vähile. Teatakse ka seda, et on olemas hapnikuravi, C-vitamiini ravi ja kuumaravi, aga need on liiga odavad ja ei too farmaatsiale ,midagi sisse. Seepärast topitakse aina uuesti kemikaale ja kiiritust. Meil hoitakse ainult iganenud võimalustest kinni. Inimene sureb siis kõrvalmõjudesse, mitte vähki ja statistikaga on kõik OK.
Põhjus3. august 2018, 08:55
Alternatiivi sunnib kasutama, tava ravi raske kättesaadavus, paljud sureks enne kui järjekord kätte jõuab. Neile on ainus lootus alternatiiv. Arstid on oma huvide eest väljas, sokutavad kalleid ravimeid ja operatsioone, mis neile tulu toovad. kui mõni perearst üritab haigeid aidata, siis külvatakse ta üle laimuga ja visatakse arstide seast välja. Ametlik meditsiin on meil ahne ja hoolimatu, vähi haigete vastu.
Raivo3. august 2018, 01:15
Isiklik kogemus, õigem oleks öelda, minu praegune elu, opereeriti siiretega eesnäärmekasvajat, kohalike siirete tõttu tehti 35x kiiritust, kolm aastat hiljem oli uue pesa teinud, sinna kus oleks pidanud olema kiiritusega hävitatud, seni elus tänu hormoonravile, mujale pole levinud, kuigi oli ka lümfides, võib olla tänu sellel, et olen pidevalt kasutanud homeöpaatilisi aineid, kogenud juhendaja juhtimisel ja just selliseid, mis peaksid takistama levikut elunditesse.
Urmas2. august 2018, 19:26
Ei ole tõestatud, et hilises staadiumis tavaraviga vähihaige elaks kauem kui ilma ravita vähihaige! Algstaadiumis küll kui saab opereerida!
Mul tuttava ema läks keemia ja kiiritusraviga üsna kiiresti teise ilma, sõber arvab, et ilma keemia ja kiiritusravita oleks ema elanud veel kaks aastat. Eks kaasaegne meditsiin on veel algstaadiumis, enne oli ju mitutuhat aastat nn. rahvameditsiin.
Nimi2. august 2018, 19:17
See ei ole tõsiseltvõetav uuring kus võeti arvesse ainult neid kes kiiritusest ellu jäid. Hea on näpuga näidata kui alternatiivmeditsiiniga keegi ravi ei saa ja sureb ja siis kõrvalt jätta lugemata tõestatud meditsiini surmad. Mis võrdlus selline on? Kui kõrgeltharitud inimesed valivad alternatiivmeditsiini, siis see juba ütleb midagi.
jah2. august 2018, 16:48
minu ema võttis tõenduspõhise ravi ja suri 2 kuud pärast kiiritusravi lõppu. mida võtta, mida jätta.
Asjal ikka mitu otsa, lõppu ja algust.2. august 2018, 14:30
Mõned arstide kätte sattunud "ravitakse" ca aastaga hauda. Ei usu, et meelega nii tehakse, aga kõik teevad vigu.
Tihti minnakse meditsiinilise ravi tõttu, nt seljaüdi vahetuse järel surrakse nohusse, sest immuunsussüsteem on nullis.
Olen kõrvalt jälginud ja mõelnud, et ehk oleks kaks aastat oma pere ja lähedaste keskel siiski elanud, kuid aasta mööda haiglaid, keemia-, kiiritus ja muud ravid, ebainimlikud seisundid keemia ja kiirituse tagajärjel, haigla koos masendava õhustikuga, surijad, lähedaste puudumine jms on täiesti ebainimlik.
Just ütles ühes dokkfilmis üks kirurg, et nad ei tohi tõde öelda ja peavad valetama, et on "alternatiive", et hoida töös farmaatsiamaffiat ja bürokraatiamasinat. St ravima tegelikult ravimatut...
Võiks kodus olla, aga mitte haiglas "alternatiive" taluda ja surra lähedaste keskel. Võimalik, et tõesti veaks mõned palju kauem ja kvaliteetsemalt välja veel aastaid.