Keha

HOIA JALGU! Need on kohad, kust saab kergesti jala- ja küüneseent (7)

LISA KOMMENTAAR

ramadan7. veebruar 2019, 13:23
mees7. veebruar 2019, 09:51
piisab isegi sellest, kui proovid jalga jalanõud, mida on kandnud küünsennehaige. sain ise haiguse samamoodi, raviks kulus 6 kuud, süstlaga lasin äädikat igal õhtul haige küüne alla. NB, mitte süstida, vaid lihtsalt loputada äädikaga küünealust.
xx25. juuli 2019, 10:31
see, kas nakatud või ei oleneb ilmselt ka inimese enda tervislikust seisundist/eelsoodumusest/pärilikkusest või kurat teab millest. minu lapsepõlvekodus ei desinfitseeritud kunagi pesuruume, päris vannituba meil polnud, nädala sees oli köögis sirmiga eraldatud nurk, pesta tuli kausis. puhta käteräti sai igaüks laupäeval saunas ja seda kasutati nädal aega. käte kuivatamiseks mõeldud rätikud olid ühised ja neid vahetati vastavalt vajadusele. peres oli ühel inimesel küüneseen, teised ei nakatunud, kuigi kõik eeldused olid ju olemas…. praegu sellest möödas 40+ aastat ja olen endiselt seenevaba :)
lihtsad lahendused7. veebruar 2019, 09:50
Kasutan teepuuõli küüneseene raviks. Toimib hästi ,aga igapäevane viilimine ja nokitsemine küünte kallal on vajalik.
möller7. veebruar 2019, 09:33
..."Uuringute järgi esineb seda 30–70% täiskasvanutest"... on ikka uuringu tulemus! aga üleüldse suht rumal jutt. sest seente spoorid on igal pool inimeste kasutatavates ruumides ja ka inimeste riiete peal ja jalanõude sees ning ka inimeste organismis. ravi raviks, aga loeb vaid see kuidas iga konkreetse inimese organism seeneinfektsioonile vastu peab ja millistes tingimustes oma jalgu hoiad.
Minu kogemus.19. august 2018, 22:26
Mul olid ka mõned varbaküüned paksud ja koledad. Küünenurgad olid tuhti valusad, küüned kasvasid sisse. Arvasin, et see on minu iskupära. Et mul ongi sellised varbad ja küüned ja pole midagi teha. Oma tervise parandamise ja organismi ph tasakaalustamise nimel olen tarvitanud palju mitmesuguseid mineraalide segusid ja kapsleid. Ja oh üllatust, paksud küüned on kadunud ja ükski küüs pole enam valus ja sissekasvanud. Tegin sellest järelduse, et kui organism on nõrk, toitainetest ja mineraalidest tühi, siis ei jõua ka üksi küüs normaalselt kasvada ja areneda. Ja tulevadki kõiksugu seened ja muud hädad kallale. Seentele meeldib happeline keskkond.
Seenevana17. august 2018, 12:43
Küüne ja jalaseenele on hea
1. tee korra nädalas või ka kaks kaaliumpermanganaadilahusega (õrnalt lilla!!!) jalavanni. Ära ehmu, kui see küüned pruuniks värvib. See on väga hea desinfitseerija.
2. Margantsovka leotisega täida ka oma kummikud ja saapad (kui sobib) ja lase enne puhtaks loputamist veidi seista - likvideerib nakkuse.
3. Gutasept feet- iga töötle sokke enne jalgapanemist, kui kahtlased saapad-kummikud jalga paned
4. Mine arsti juurde ja küsi tabletti - jalaseene vastu võtad paar nädalat ja küüneseene vastu võtad seni, kuni uus küüs kasvab, Aga margantsovka välispidisena on tubli seenevaenlane iga kell.
5. MMS-i ära võta, see ei aita.