Keha

EKSPERDID SOOVITAVAD: naiste vetsusid peaks olema kaks korda rohkem kui meeste omi (7)

LISA KOMMENTAAR

...28. mai 2019, 05:02
Kaheksa meest mahub alati,kaks naist mitte kuidagi.Mis see on?
naiste kusiti27. mai 2019, 21:24
on lühike ja urineerimine võtab vähe aega, lasevad laia joaga poole kiiremalt kui mehed. Ja kui vetsusid on vähe aitavad välja täiskasvanute mähkmed. Väga asjalikud. ise pikkadel reisidel kasutab alati. Teinekord ei pääse kolm päeva vetsu ja siis nagu rusikas silmaauku
imelik27. mai 2019, 21:07
vanem mees? kas vanemaid naisi ei eksisteerigi?
Naiste ja meeste wc27. mai 2019, 20:36
On poti kohti tavaliselt ühepalju. Aga meste wc on pottidele liskas ka pissuaarid. Nii et mehed saavad oma asju ajada nii pissuaaris kui potis. Aga naised ainult potil käies. Seetõttu on ka meeste wc läbilaske võime kiirem.
laulupeoline27. mai 2019, 19:19
Juba mõnda aega võib internetist lugeda feministide üleskutsid mis kutsuvad naisi üles meestelt nende tualette vallutama. Ka meeste pissuaare kasutama. Et see vigur õnnestuks, selleks reklaamitakse paberist või plastist torbikulaaesid lehtrid, millega uriini pissuaari suunata. Ühe laulupeo ajast mäletan juhust, kuidas noor soomlanna Viru väravate lähedasse meeste tasulisse tualetti sisse murdis. Saates piletimüüjast vene mutikese pikalt. Kuulutades, et TEMA ei häbene! Kuigi, vahest võis ta sedasi aga panna piinlikku olukorda mõne tualetis olnud mehe? Aga see oli muidugi mõista tühiasi.
Naistele kaks korda rohkem tualette?27. mai 2019, 19:07
Aga kuhu jääb siis nii väga rõhutatav soolise võrdõiguslikkuse põhimõte? Naine ei pissi ega kaka meestsugugi kauem. Vastupidi, saab pissimisega isegi kiiremini ühele poole kui näiteks eesnäärmeprobleemide ning uriinipeetuse allkannatav vanem mees. Menstruatsiooniprobleemid on aga ajutised, mõni päev kuus. Ning mida ei ole ei puberteedieelses nooruses ega ka vanas eas. Aga need riietusega kohmitsemised, need on pigem ikka moe ning suhtumise küsimus. Venitada meelega, kui teised ukse taga järjekorras ootavad.
H27. mai 2019, 18:16
On viimane aeg see vahetegemine lõpetada. Kui kõik on "VÕRDSED"--siis peaks ka WC-d olema ilma kabiinideta "unisex WC-d",