Meeled

PSÜHHIAATER JÜRI ENNET: inimesed on tasakaalust väljas (20)

LISA KOMMENTAAR

OLE MEES JÜRKA ENNET,,MINE TOOMPEA SAALI7. august 2019, 20:48
SELLISEST HAIGUSEST --TULEKS KIIRESTI TEATADA RIIGIKOGULE JA MINISTRITELE ,,EHK OLEKS AEG --OMA RAHVUST JUBA KAITSTA
koiksuselaps7. august 2019, 17:59
Tead Kallis Jürka ma ei saa rahusteid võtta olen autoroolis ,jäävad vaid depreka rohud.Mul ei ole ka võimuiha et harrastada ülerinna sporti napsipudeliga .Olen eluaeg karsklane.aga elustiil on väga depreka moodi.Ma ei ole ka norija tüüp kes võimu ei saa siis elavad end patsientide peal välja.Sa peaksid oma kolleege ravima.Need on tihti agressiivsemad kui patsiendid!!!OLe mõnus!!!
kägu7. august 2019, 11:00
USA teadlased tulid järeldusele, et diabeeti on võimalik ravida malaariaravimiga ning daibeeti põhjustab kilpnäärme alatalitus. Nüüd vaja rahvale sisendada, et nad on tasakalaaust väljas ning vajavad antidepressante. Antidepressantide pikaajaline tarvitamine tõstab organismis östrogeeni taset, mis võib viia kilpnäärme alatalituseni ja see omakorda doabeedina. Pärast siis ravime diabeeti malaariaravimiga, kuna USA teadlaste väitel muudab malaariravim alfa rakud insuliini tootvaks beeta rakkudeks.
kägu7. august 2019, 11:06
Millised tagajärjed on pikaajalisel malaariaravimi kasutamisel ning kas organims võtab muundatud beetarakud omaks, see ei ole veel teada ning seda hakataksegi Eestis katsetama. USA on maailmas esikohal antidepressantide kasutamise poolest ning USAs on ka väga palju diabeeti. Kilpnäärme alatalitus võib tekkida ka kroonilisest soolepõletikust, kuna organism ei suuda sellisel juhul omastada piisavalt vajalike toitaineid. Tekkib valgu ja raua puudus, liigesevalud, lihasevalud, sinikad..... Arstid võivad täiesti tahtlikult jätta kilpnäärme alatalituse ravimata, et kaasata inimete katsetesse.
kägu7. august 2019, 11:08
Et arstid ei kardaks inimest tahtlikult ravita jätta ja teha inimeste peal katseid, dekriminaliseeriti eelmise valitsuse ajal arstide ravivead. Nii, et kui Helme nimetas arste mõrtsukates, ta teadis, millest rääkis.
lugupeetud7. august 2019, 10:38
Jüri Ennet,,,te vaid konstateerite fakti,,,aga psühhiaatrina ei julge öelda, et see kõik on ühiskonna möödalaskmiste tulem,,,30 aastat on eesti rahvast maha tambitud, praegune konstateerin on vaid selle tagajärg
inimene7. august 2019, 01:57
Jajah. Lähed jalutama ja iga kord näed, kuidas keskerakonna linnavalitsus on loodust hävitanud, puid põõsaid maha nüsinud kohtadest, kus need on aastakümneid kasvanud ja kus nad mitte kedagi ei sega, viimase kui rohulible maha niitnud, nii et kõik kuumuses kõrbeb, kusjuures niitmist jätkatakse ka siis, kui midagi enam niita ei ole, nii et mulda lendab. Näed järjekordseid asfalteerimisi, betoneerimisi, normaalse keskkonna asendamist täieliku tehiskeskkonnaga. jne. Pole siis ime, et stress.
7. august 2019, 16:26
See toimub ju igal pool. Seal, kus linnavalitsus on refi käes, veel hulleminigi. Minu arvates on selle õuduse põhjustanud praegune ühiskonnakorraldus, mis fassaadi klantsimist peab kõigest muust tähtsamaks.
Jalakäija7. august 2019, 01:08
Ei saa ju enam rahulikult jalutamas käia - el. tõukerattad vuhisevad hääletult ja kiiresti jalakäijatest mööda. Kõnniteel ei saa ka enam väikelastega ohutult jalutada. Pole siis ime, kui inimesed stressi lähevad. See on lausa kuritegelik,
mic6. august 2019, 22:06
"kui inimene tahab kiiret tulemust.." Kui käid tööl ja pingeline päev on ootamas, on kiiret tulemust vaja.Jalutamine on umbes sama,mis mõne teise tervisehäda puhul ravitee - maheravi.Kas psühhiaater annab nii kauaks töölt vabastuse?
Tasakaal6. august 2019, 20:22
Vaadeldes siin toimuvat siis olen ka ise mõelnud,et see kõik toimuv on tõesti tasakaalust välja.Arsti ja pika elukogemustega inimese arvamust on alati kasulik teadmiseks võtta.
on vägagi7. august 2019, 07:37
tasakaalust väljas. ja üks mis seda tekitab on riigipead. kui valitsus rahulikult töötaks oleks rahvas rahulik. teie kui arst peaksite seda teadma. kõik mis ülevalt tuleb ei jõua inimesed läbi seedida.
6. august 2019, 18:55
Aga Eestis pole kunagi nii hästi elatud kui praegu! (meie presidendi sõnad). Miks nad tasakaalust väljas on?
Molly6. august 2019, 21:41
Ära kuula president, mõtle oma peaga ja tegutse oma veendumuste järgi, juhl muidugi, kui pea ja veendumused on õiged
sellepärast6. august 2019, 21:47
et meil pole kunagi inimesi nii halvustatud, stigmaliseeritud, meile südamesse räusatud ja sülitatud ( mõtlen kaabusid)
lilli6. august 2019, 18:25
jalutuskäik, treening ja mis seal veel oligi, ei too toitu lauale ega maksa arveid, jalutan ja trennin siis, kui rahu südames ja meel rõõmus.
teadlik6. august 2019, 17:42
tänane valitsus on sellel teel, et inimesed kallutatud olekust püsti lükata. Peagi algab vertikaalne ja lausa erakorraline pensionitõus ,mis ajab vanurid sirgu kui tinasõdurid valvelolekus.
tasakaalumata olek6. august 2019, 17:15
see meie valitsuse karusell kisub inimesed kelgult maha kaalumata olekusse,hea et kohe vastu elu verstaposte ei prantsata
Palun abi6. august 2019, 16:38
Riigi valitsus peaks oma tegevusega rahva stressi vähensama. Meil küll asi vastupidi. Mis õigusega ? Kaua veel?
6. august 2019, 15:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
koolja luu7. august 2019, 09:49
vanasti võeti tervise arendamiseks ka püssirohtu