Meeled

Lugeja küsib: miks on täiskasvanuna lapsepõlvesõpradega nii raske ühist keelt leida? (12)

LISA KOMMENTAAR

Nii seda on juhtunud ,,paljude sõbrannadega ! ! !17. oktoober 2019, 19:36
No naised kaua koos ei sõbrusta ! Sest sinu sõbranna vaatab sinu meest juba ammu ;; Kui aga tuleb võimalus on krapsti sinu mehe voodis,
Selle peale tuleks öelda,et kõik head lapsepõlvesõbrad on läinud oma eluteed!1. oktoober 2019, 18:40
Vanasti ma mäletan,et suhtlesin endast noorematega.keegi ütles selle peale nii:Küll sa ikka jõuad nii kooli ja suvevaheaegadel kõige jaoks aega leida.Ja eks maatöid oli ka palju.Mind kutsuti kampa ja kõik lahenes ära.Oli ka häid ja halbu aegu.Kuid nüüd on igaüks läinud omad teed.Ühesõnaga kõik on võõraks jäänud ja enam ei taha keegi kohe kuidagi kokku saada,kuid siiski väga vähesed.
MEIE PÕLVKONNA NOORED ,,,TEGID PALJU FÜÜSILIST TÖÖD JA ENAMUS ELAVAD 26. september 2019, 08:16
ALUSTAGE JUBA SELLEST ,,,,,,KUI PALJU OLI KOOLIAJAL NEID SÕPRU JA KOOLIÕDESID KAHJU ON SELLEST ET ENAMUS SÕPRADEST ON JUBA VANAD JA KA HAIGED ,,,,SELLISES RASKES JA VANANEVAS EESTIS ;; TEINEKORD IKKA RÄÄGIME JA ---KOHTUME AINULT KOKKUTULEKUTEL :: EGA ENAM NINAPIDI KOOS ---SÕPRUST KÜLL EI OTSITA ? IGAL ÜHEL --ON KAS OMA PERE JA OMA PESA ,, MIKS VEEL MINGID SÕBRANNAD,,,,AEG ON EDASI LÄINUD ;;
kroonik17. september 2019, 11:01
mina ka ei suhtle oma lapsepõlvesõpradega igapäevaselt. igal on omad hobid, pered, tuttavad, elu on ju edasi läinud. sõbrad on nad ikka, see hea side pole kusagile kadunud. saame üksteise sünnipäevadel kokku ja meil on tore olla.
Klassivennad ja õed ,,,Peaksite rohkem rääkima ja kokku saama :25. september 2019, 09:23
No klassiõdedega peaks iga Õige eesti mees suhtlema ! Tegelikult ongi paljude kooliõdedega nii juba juhtunud ,, ET ammu on oma mehe raske haigusega juba matnud ja nüüd vajaks just naine meeste tuge ja ka füüsilist abi kodus !
17. september 2019, 07:28
no lapsed pole ju valivad. neil ükskõik kellega liivakooke teha. aga suurena on väga oluline, kellega oma isiklikke asju jagad. ja lapsepõlvesõber ongi lapsepõlvesõber, mitte sõber. ja kui mõni jääb arengus kinni, siis polegi ju sellisega millestki rääkida, milleks oma elu raisata, kui saab edasi areneda.
nii on17. september 2019, 02:03
Lapsepõlves sobib iga kolmas sõbraks, väga vanalt ei taha kedagi sõbraks.
VÄGA vana inimene ---ON KA inimene ,,tahaks ka rääkida on vaja teist inimest27. september 2019, 15:07
Küll NÄED varsti ---kui olete üksik ja vilets ;;; Kuidas tahaksid sõpra --kellega natukenegi rääkida ;;
...16. september 2019, 23:34
Inimesed ja elud muutuvad, arenete uutesse positiivsetesse suundadesse ja erinevatesse. Kui ühel eluetapil sobisite kokku, siis hiljem ei pruugi sobida. Inimene on sama, areng erinev.
Toriseja16. september 2019, 23:24
Kannata veel natuke, nii paarkümmend aastat, küllap hakkate siis jälle elu sarnaselt mõistma.
ÜKSKORD 20--30 AASTAGA --OLEME JÄLLE HOOPIS TEISED INIMESED 27. september 2019, 15:09
AJALUGU LUGEDES --KÕIK KORDUB UUESTI ;;;; JA USUN--- ET KÜLL SEE EUROOPA LIIT KA KAOB
jah Toriseja ;;;17. oktoober 2019, 19:40
Küll võib seegi aeg saabuda ! KUI üks inimene --otsib teise inimese jala jälgi,, On kuskil raamatus juba ette ennustatud,