Uudised

PEREARSTID KRITISEERIVAD: apteekide ühendus õhutab vaenu ja õõnestab turvatunnet (4)

LISA KOMMENTAAR

paljud perearsti otsused...26. september 2019, 15:32
... lähtuvad just nende ärilistest huvidest - mida vähem analüüse ja uuringuid määravad, seda priskemalt elavad!
Mõtlen ja25. september 2019, 17:17
mitte ei mõtle välja, milleks peab proviisor omandama apteegi? Kui ta on koolitatud proviisoriks, ei tähenda, et omanikust ettevõtjaks. Minul on näiteks profi autojuhtimise õigused, autot aga ei ole, kas ma ei tohigi juhtida? Proviisor võib ju töövõtjana töötada äriettevõtte alluvuses. Ja proviisor ei pea olema omanik. Sest ta ei pruugi seda tahta. Kuidas teie arvate?
Stalini aegne.27. september 2019, 08:03
Mina arvan, et nii heasüdamlik riik nagu Eesti, võiks apteegid võtta riigi omandisse. Nagu oli nõukaajal. Jääks ära virisemine, et keegi on liiga ärikas, keegi saab vähe või palju palka. Riik tehku kõik ausalt nagu nad reformimise käigus loodavad saada. Ei ole kellelgi irisemist, ega riigil apteekide suunas näppu viibutada. Proviisorile tema väärikas palk ja asi sujub. Eestis aga veeretatakse kõik rahva õlule. Siis hea kümnist vaid koguda.
Nõx teemaväliselt25. september 2019, 16:11
Mix pagana pärast peavad lapsed vabas Eestis nühkima koolipinki 12 aastat, kui okupantide ajal sai 11 ga hakkama, venelased lausa 10ga.Kui nüit ka teha 10aastane kool, oleks kõiksee 20 % kokkuhoidu- rahaliselt, õpetajate puudus leeveneks, noored õpiks õpetajaks, laste ülekoormamine lõpex automaarselt! Mõtelgem.