Keha

Lugeja küsib: mida teed sina, et vältida lõikelaual surmaohtu?

Ohtuleht.ee, 30. september 2019, 13:23

8 KOMMENTAARI

n
nôudepesu vahend / 1. oktoober 2019, 10:10
m
maameez/ 30. september 2019, 21:42
Meedia abil ülereageerimine,neid baktereid alati olnud ja on inimeses ,piimas j,n,e.kui oled norm tervisega ei jutu midagi toore või külmsutsukala säämine,ja kes kardab praadigu,grilligu ja kõik ok
t
Toores kala/ 30. september 2019, 21:02
Soolasin just Rimist ostetud lõhe, võib seda ikka süüa või?
õ
Õnnele / 30. september 2019, 18:25
Bakterite tapmine on ainult siis kui valid programmi , mis peseb 70 kraadiga . Mina pesen lõikelaua spets nõudepesu vahendiga( anitbacteriell ) ja siis uhan keeva veega üle , samuti kraanikausi . Seejärel lõikelaud , nuga nõudepesu masinasse . Kahjuks pean ütlema , et seda spets nõudepesu vahendit pole Eestis näinud . Meil Luxembourgis on mitmetelt firmadelt antibacterielle vahendit müügil .
p
30. september 2019, 19:14
õ
Õnne Sepp/ 30. september 2019, 17:58
Mina panen lõikelaua alati nõudepesumasinasse, peale kahtlaste asjade lõikumist. Seal kuumutab läbi. Ja tapab bakterid.
k
Kaupo Käsn/ 30. september 2019, 17:27
Riinakene- l'olluse vastu aitab õppimine. Vähemalt vanasti oli nii. Kui pea on väga kõva, siis ei aita midagi.
n
No/ 30. september 2019, 14:54
No tuleb osta niipalju kortereid et igas omat söõki teha