Hea nõu

KÖHA EI LÄHE ÜLE? Millal võib selle taga olla tõsisem tõbi? (4)

LISA KOMMENTAAR

Liisa7. oktoober 2019, 19:31
Mina köhisin ka väga pikalt. Perearst määras samamoodi antibiootikume sest seostati viirushaiguse tagajärjega, kuid kergemaks ei läinud. Vereproov näitas, et mul on rauadepood tühjad ja hemoglobiin madal. Peale intensiivset rauapreparaadi manustamist oli köha kui käega pühitud. Vahest ajab köhima, kui pean füüsiliselt rohkem pingutama.
Karmen2. oktoober 2019, 15:35
Köhisin aastaid tagasi enamasti öösiti. Kopsuarst ütles, et refluks. Kui nüüd köhima öösel hakkan, tõstan peaaluse kõrgemale, üsna ruttu jääb köha üle.
Mann2. oktoober 2019, 12:49
Olin mitu kuud haiguslehel .Köhisin nagu hobune .Antibiotse sain kaks kuuri ehki veres oli väga väike põletik ja neid ei tahetud alguses kirjutada.Ega nad mõjunud ka näit jäi samaks.Kästi kasutada kõikvõimalikke siirupeid,tablette ,tinktuure ,mikstuure mis vaid apteegis müüakse -kasu loomulikult null.Pereõde ütles otse ,et võiksin tööle minna kui analüüsid korras ,et vahest inimene köhibki tükk aega pärast viirust.Perearst laiutas käsi ehki hingata oli juba valus ja olemine kehv.Läksin siis oma raha eest kopsuarstile ja selgus ,et mul oli kogu see aeg olnud bronhiit.Abi sain praktiliselt kohe.
Tartus2. oktoober 2019, 08:41
Köhisin meeleheitlikult väikeste vaheaegadega mitu aastat.Perearst ravis külmetushaigust. Aga siis kohtasin matustel üht sugulast, kes tegelikult oli hoopis günekoloog. Ta ütles kohe, et see on refluksköha. Juba esimese maohappevastase tabletiga lõppes köha. Perearst millegipärast ei tulnud selle peale. Ometi ma köhisin arsti ukse taga tunde. Kas ta lootis, et ma tulen tema tasulisele vastuvõtule? Ma pidin lausa töölt ära tulema selle köha pärast ja toidupoest käskis ka üks inimene mul välja minna, aga kuidas ma oleksin toidukraami saanud.
MIDAGI ON EESTIS ARSTIDE ÕPPES --- JUBA VÄGA MÄDA ;;;KEEGI EI VASTUTA ,3. oktoober 2019, 06:19
TARTUS --08::41 ON need õppinud arstid ka rumalad ; Või nii laisad ,,et ei taheta ravida ? LIHTSAM ON KOHE SUUNATA HAIGE APTEEKI ;;JA KOGU LUGU,, Mõni TARGUTAJA ARST ;; SUUNAB JÄLLE PEREARSTILE TAGASI ?