Valga vallavanem Ester Karuse.Foto: Aldo Luud
Eesti uudised
4. veebruar 2021, 14:45

Valga vallavanem nakatus volikogu istungil koroonaga: „Viirus on salakaval!“ (41)

Valga vallavanem Ester Karuse annab sotsiaalmeedias teada, et nakatus koroonaviirusega. Ka asevallavanem Mati Kikkas andis hiljuti positiivse koroonaproovi. 

Karuse kirjutab Facebooki postituses, et reedel, 29. jaanuaril viibis Valga vallavolikogu istungil haigustunnuste ja sümptomiteta isik, kes andis selle nädala kolmapäeval positiivse Covid-testi.

Seoses sellega sai ka vallavanem eile soovituse minna testima. Täna selgus, et Karuse test osutus positiivseks. Vastavalt terviseameti juhistele viibib vallavanem eneseisolatsioonis.

Karuse annab teada, et tunneb ennast hästi ja jätkab töökohustuste täitmist. Tööd jätkab kogu vallavalitsus ja selle juhtkond. „Kogu meeskond on jätkuvalt töövõimeline,“ kinnitab Karuse.

„Jälgigem hoolega haigusnähtusid ja pidagem kinni siseruumides maskikandmise kohustusest. Viirus on salakaval, kuid me saame sellest võitu! Olge hoitud!“ ütleb ta.

Asevallavanem Mati Kikkas sai positiivse testitulemuse kolmapäeval. Arvatavasti oligi haigussüpmtomiteta volikogu istungil viibinu just tema.

Kikkas enesetunde üle ei kurda, kuid peab eneseisolatsioonis viibima. „Sümptomid tulid nädalavahetusel, aga tänaseks juba on väga hea enesetunne,“ ütles Kikkas Lõuna-Eesti Postimehele.