Ülemiste keskusFoto: Lugeja foto
Eesti uudised
3. mai 2021, 12:42

FOTOD | OSTUPÕUD ON LÄBI! Poed ja keskused avasid taas uksed, kas kliendid jooksevad tormi? (30)

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks pidid kõik mitte hädavajalikud poed uksed 11. märtsist sulgema. Esmaspäevast aga tohivad kauplused uksed uuesti avada, jälgides 2 + 2 reeglit ning 25% täituvuse nõuet. Kui suur on eestlaste poodlemistung pärast ligemale kaht kuud ostupõuda? 

Näiteks saatis Õhtulehe lugeja foto Tartust, kus hoolimata vihmasajust ootas Uuskasutuskeskuse ukse taga poodi pääsemist ligi 15 inimest. 

Tallinnas sellist vaatepilti esmaspäeva ennelõunal aga ei avanenud. Nautica, Rocca al Mare ja Kristiine keskustes käinud Õhtulehe fotograaf ei näinud seal mingit tunglemist ning külastajate hulk meenutas tavapärast tööpäeva. 

Ka ehituskauplustes käinud Õhtulehe lugeja edastatud fotodelt pole näha tavapärasest rohkem inimesi. "Külastajate hulka hinnates nagu polekski poed kaks kuud suletud olnud," nentis lugeja. 

Bauhaus Foto: Lugeja foto

Erinev pilt avaneb aga Ülemiste keskuses. "Siin pole ruumi, et hingatagi," kurtis Õhtulehe lugeja, kes lootis ennelõunal vältida suuri masse, mis aga ei õnnestunud. Ka Ülemiste keskuse esine parkla oli lõuna paiku autodest pungil.

Ülemiste keskuse parkla Foto: Lugeja foto
Ülemiste keskus Foto: Lugeja foto