„Puuduta mind“ - saatekülalised Marek Sadam ja Aleen Veziko; saatejuht Anu Saagim

Puuduta mind
18. juuni 2022, 09:53

KA NII ON VÕIMALIK RAVITSEDA

„PUUDUTA MIND“ 235. SAADE | Marek Sadama luuleread „Ärata mind ülesse, kui maailm läbi saab“ aitasid Alen Vezikol seljatada raske haiguse (1)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid, nipernaadid ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhil Anu Saagimil on seekord külas müstilised muusikud Alen Veziko ja Marek Sadam.

Vaata videot!

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid, nipernaadid ja paljud teised põnevad persoonid. Õhtulehe veebi loovjuhil Anu Saagimil on seekord külas müstilised muusikud Alen Veziko ja Marek Sadam. Vaata videot!

Minu külalisteks olete täna siin Tammsaare muuseumi imekaunil murulapil teie, müstilised muusikud, Alen Veziko ja Marek Sadam. Te olete lõpuks teineteist leidnud. Kuidas?

Marek: Muusikaliselt oleme teineteist leidnud jah. Mul oli improvisatoorne kontsert Roosta surfibaaris. Alen helistas mulle, et ta tuleb ka. Nii algaski meie koostöö. Loomulikult olin ma Aleni laule kuulnud, aga kui nägin teda ühes mõisas livena esinemas, see oli kellegi sünnipäev või pulm, tal oli seal kontsert ja mina esinesin samuti, siis sa ikkagi hindad teist artisti või esinejat peamiselt ikka kontserdi järgi. Alen andis väga hea kontserdi ja see tõesti kõnetas mind.

Edasi lugemiseks: