OLE ETTEVAATLIK! Välismaa lehekülgetelt leitavad meheaud suurendada lubavad tooteid ei pruugi olla ohutud.

Foto: Vida Press
Eesti uudised
6. detsember 2022, 12:00

13 EURO EEST SUUREM MEHEAU? Kahtlast toodet peale määrinud noormees: „See hakkas mul niimoodi õhetama. Külm tunne oli. Hiljem tekkisid peenisele villid!“ (10)

„Pean tunnistama, et mõtlesin mõned aastad tagasi, et minu meheau suurus pole piisav. See on keskmine, aga tahtsin suuremat. Guugeldasin, mida ette võtta. Mingisugused pumbad ei tulnud kõne alla. Operatsiooni ka ei tahtnud ette võtta. Noh, siis leidsin netipoest igasugused geelid,“ räägib 25aastane mees, kes proovis oma sugutit kahtlaste vahenditega suurendada.

Jarmo (nimi muudetud) ütleb algatuseks, et momendil on ta oma meheauga rahul ning ei püüa enam nii meeleheitlikult seda suuremaks saada. „Ma ei tea, mis mul toona peas toimus. Ilmselt tahtsin olla magamistoas oma tüdruku jaoks veel parem ja suurema asjaga uhkeldada. Sukeldusin Aliexpressi ja leidsin sellised tooted, mis pidi peenist suurendama ja paksendama“ räägib mees.

Veebipoes oli sääraseid geele, kreeme ja õlisid tegelikult jalaga segada. Võta üht ja viska teist. Enne kui Jarmo midagi tellima hakkas, luges ta hoolikalt läbi teiste meeste kommentaarid. Oli neid, kes tunnistasid, et mingisugust suurendavat efekti õli ei andnud. „Kuid rohkem leidus mehi, kes suure hurraaga teatasid, et peale mitmeid päevi kasutamist on mingisugust muutust näha küll. Üks meesterahvas teatas: „Minul kasvas riist suisa 2,6 sentimeetrit!“ Noh, ma siis tellisin selle ära. Ainult 13 eurot maksis,“ jutustab mees.

Aga kõik ei läinud nii nagu soovitud.

Edasi lugemiseks: