Eesti uudised

Koolieelik peab jooksma ja kargama, muidu tulevad vananedes haigused ja surm varem (4)

LISA KOMMENTAAR

Näh, ise veel tüdruk14. oktoober 2023, 18:01
Ma olin vastikult püsimatu laps ja turnisin ja jooksin ja sõitsin rattaga. Trepist üles sai alati ikka vähemalt kolm astet korraga mindud, sest polnud aega neid ükshaaval läbi astuda. Nüüd 48 ja hommikul kõik kohad valutavad, selline tunne, et surm kohe tuleb. No polnud abi ju.
Juhanes5. veebruar 2023, 21:35
Täiesti selge, et puudub igasugune seos koolieelikute jooksu ja vanainimese haiguste vahel. Aga lapsajakirjanike mula on aktiivne ja piiritu küll.
Meeri5. veebruar 2023, 09:09
Väikelaps nagu varane vasikas, kel jalad kipuvad kepsu lööma, kuid kohe hakatakse teda keelama ära turni, ära torma, ole viks ja püsi paigal. Nii istuvadki head lapsed nagu jahukotid (kooli)pingis. Ulakad saavad diagnoosi hüperaktiivne.
Olge head inimesed!4. veebruar 2023, 23:12
Ärge ajage sooja õhku suust välja.Me lapsena maal kasvanuna rahmeldasime ringi nii et pimedas saime tuppa.Nooruses jala või jalgrattaga 10 - 20 kilomeetrit edasi liikuda oli nalja teha.Tööl olin võimlemisõpetaja.Nüüd ,kuuekümneselt põen kroonilist liigesepõletikku ja igasugune jooksmine ei tule kõne allagi.Hea kui käidud saan natuke.Tervis on paljugi inimese geenides.Eluaeg ringi lasknud kui orav rattas.Ja nüüd ...