Sisuturundus
15. aprill 2024, 09:08

Soetage Microsoft Office 2021 ja Windows 11 odavamalt tänu Godeal24-le!

Olenemata sellest, kas töötate ise mõnes tehnoloogiaäris, valitsuses või veate mõnd suurettevõtet, saate oluliselt parandada oma töövõimet ja tootlikkust, kui kasutate Microsoft Office uusimaid rakendusi. Muljetavaldava rakenduste valikuga lipulaeva uusim versioon Microsoft Office 2021 on täna Godeal24 Super tarkavaramüügis erakordse hinnaga – vaid 25,25 euroga! 5kohalise litsentsipaketi kohta on hind veelgi madalam – 15,05 eurot. Kui eelistate jääda oma seniste arvutikasutamise harjumuste juurde, saab uue Microsoft Office 2019 kätte vaid 19,99 euroga.

Kui teie jaoks on prioriteediks tagada tähtaegadest kinnipidamine, veenvate esitluste loomine ja usaldusväärne virtuaalne ühendus kolleegidega, on mõistlik kasutada Microsoft Office 2021 professionaalidele kohandatud tööriistu. Selle eluaegse litsentsi ostmisega saavad kasutajad juurdepääsu sellistele võimsatele rakendustele nagu Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneNote, Outlook, Access ja Publisher.

Ühekordse litsentsi ostmine on ainus, mida tegema peate. Pärast seda saate allalaadimislingi ja võtme tarkvara aktiveerimiseks oma Windowsi arvutisse isiklikuks või ametialaseks kasutamiseks. Professionaalne 24/h klienditeenindus tagab tarkvara tõrgeteta toimimise ja erinevalt Microsoft 365-st ei ole vajadust tellimust korrata – litsents kehtib kogu eluks!

Suur allahindlus Office 2019 Professional Plus´ile! Haarake soodsalt ja saavutage rohkem!

Suurendage oma tootlikkust madalate kuludega! Piiratud ajaga pakkumine!

Ärge rahulduge tavalisega – võtke vastu erakordne Windows 11 Pro!

Hankige oma kuluefektiivne pakett juba täna! (kupongikood „DDA62“)

Hämmastav müük jätab suu lahti! Absoluutselt suurepärane tehing!

Kuni 50% rohkem Windows´i ja Office´it! (kupongikood „ DDA50“)

Kõige populaarsem tööriistade tarkvara:

Kuidas maksta?

  • Kõigepealt klõpsake „Vaata ostukorvi“ ning allahindlusega toodete puhul peate sisestama soodustuste saamiseks kupongikoodi. Minge kassalehele, jätkake külalisena (või looge konto) ja seejärel täitke „Arveldusinfo“.

  • Valige selles etapis „CWALLETCO“ ja seejärel klõpsake „Jätka“.

  • Kontrollige oma tellimust ja klõpsake nuppu „Esita tellimus“.

  • Seejärel suunatakse teid edasi sellele lehele, kus klõpsake „Valige makseviis“.

  • Lõpuks saate kasutada PayPali, et makse lõpule viia.