Eesti uudised

Moeüritusel osalenud neiude näod said kogemata kiiritada (15)

LISA KOMMENTAAR

Jube lugu11. mai 2014, 02:24
Tõeliselt kahetsusväärne juhtum ning minagi loodan, et kannatanud võtavad endid kokku ning esitavad tõsisema süüdistuse selle juhtumi osas. Edasi on juba õiguskaitseorganite asi välja selgitada, kes täpselt süüdi on, et lambid kasutusse said minna.
Eestis on modellindus eriti tobe tegelikult. Eriti noored modellid, kuigi tegelikult ka juba vanemad, tegijamad, ei saa kas üldse raha või saavad täiesti olematut raha oma töö eest. Kõik suuremad moeshow'd, mida korraldatakse, viiakse läbi modellidega, kes on pika päeva meigi- ja juukselakikihi all, ootavad õhtust show'd ning ei saa selle eest sentigi raha. Samamoodi kasutatakse jumestajatena inimesi, kes alles käivad meigikoolis või on juba küll lõpetanud, kuid alles tegemas esimesi sammi soovitud valdkonnas.
Hmm11. mai 2014, 00:40
Mõni esineja võis saada tõsist tervisekahju, mille tõttu peab ta teatud ajaks jääma eemale õppetööst või töökohalt... noorukesed esinejad olid ju sisuliselt lapsed, elu veel ees. Loodetavasti astuvad lapsevanemad oma laste eest või täisealiste puhul ka kannatanud enda eest.
Malle10. mai 2014, 16:27
No jah... kui ei ole silti peal, et ettevaatust mitte näppida/pälema panna siis ilmselgelt on see ruumide omaniku süü, kes need sinna jättis. NB! see on minu isiklik arvamus!!!
Keegi10. mai 2014, 16:05
Andke andeks, aga süüdi ei saa olla korraldajad. Nemad rendivad ruume ja kui keegi neile ei ütle, et kuulge - need ja need lambid on ohtlikud, ärge põlema pange, siis ma arvan, et neid ei panda ka põlema. Ma hoopis tahaks teada, kuidas ruumide omanik või kes iganes teadja sellised lambid vedelema (tähistamata) jätab ja sellega tekitab võimaluse, et keegi lambid põlema paneb. Kui korraldajad oleks meelega hoolimatud olnud, siis tahaks küll neist mõne liistule tõmmata. Hetkel aga näib pigem niipidi, et moeinimesed ei peagi lambi- ja meditsiiniinimeste tarkuseid teadma.
Keegi10. mai 2014, 16:06
parandus - kui keegi neile ütleb, et need lambid on ohtlikud, siis neid ka põlema ei panda. Ohtlikud asjad tuleb tähistada OMANIKU poolt.
MAriii10. mai 2014, 15:15
See korraldus oli algusest peale kehvemast-kehvem. Ja selline asi on veel viimane piisk karikasse, tõeliselt ebaproffessionaalne.
kindlasti10. mai 2014, 14:01
...tuleb leida selle sigaduse korraldajad! Äärmiselt vastutustundetu korraldajate poolt, sest kiirgusest tingitud silmakahjustused on VÄGA ohtlikud ja võivad välja lüüa ka aja möödudes. Uskumattu milliseid juhmardeid meil ametnike seas leidub! MODELLE POLE SIIN KÜLL MILLESKI SÜÜDISTADA...NEMAD ON OHVRID!
milleks liigne lärm 10. mai 2014, 10:30
nii oligi plaanitud,kuid veel vedas ...
kas ikka10. mai 2014, 10:30
kogemede ja niisama lam,bist ????
Pealkirjast.10. mai 2014, 09:20
elab üle10. mai 2014, 08:48
ah, see on eesti keeles kvarts. vanasti kvartsitati haiglas sellega hommikul ja õhtul.
olen sadu kordi selle käes olnud. paneb silmad kipitama, nagu oleks liivased.
DANII10. mai 2014, 08:35
Kaebaks kohtusse need korraldajad selle eest, see ei ole mingi naljaasi, hiljem elus lööb vähk välja.
Modelle koheldakse tõesti nagu kariloomi mitte nagu inimesi.
tehke oma ekstreemsusi edasi10. mai 2014, 08:23
kogu see modellindus on üks haige värk. ja veel haigem on see, et tänapäeval tuleb igasugu angaarides ja laboratooriumides ja surnukuurides ja varemetes jne. igasugu asju korraldada. mida õudsem koht, seda ägedam.
milleks siis üldse mingid kontserdisaalid, teatrid ja muud kultuuriasutused. käime aga mööda kolekohti ja teeme oma ekstreemsusi. nii äge.
ja pärast kurdame, et polnud hääd tingimused.