DJ Electra katsetab nahadiagnostikat Tallinna Viru Keskuse Apothekas.Foto: Maksim Toome
Uudised
31. märts 2015, 13:03

Apotheka avab suuremates apteekides iluosakonna

Apotheka avab oma suuremates apteekides hubase interjööriga iluosakonnad ehk Iluteegid. Iluteegis on saadaval hooldus- ja dekoratiivkosmeetika maailmanimega apteegisarjadelt, samuti saab seal kasutada erinevaid ilu- ja terviseteenuseid, muuhulgas ka nahauuringuid, mille põhjal soovitatakse sobivad tooted.

„Iluteegi idee on ühendada apteekri teadmised, tipptehnoloogia ja parim kaubavalik. Esmalt uurime moodsa aparatuuri abil, milline on kliendi naha olukord ja seejärel otsime sobivad tooted. Ainult nii on tagatud, et klient saab hoolduse, mis tõesti toimib, " tutvustab Apotheka turundusjuht Mervi Lill Iluteegi uudsust.

Protseduuri raames saab kindlaks määrata ka näonaha bioloogilist vanust ehk elastsust. Lisaks iludiagnostikale pakutakse Apothekas erinevaid naha- ja kehakoostise uuringuid, mille raames määratakse organismi bioloogilist vanust, vee sisaldust organismis ning üldfüüsilist vormi. Samuti saab mõõta veresuhkru, hemoglobiini ja kolesterooli taset ning hinnata jalgade tervislikku seisundit. Iluteegis ootab külastajaid ka Eesti suurim valik apteegikosmeetikat ja nahahooldustooteid.

Iluteek koos seal pakutavate ilutoodete ning ilu- ja terviseteenustega on avatud Tallinnas Viru Keskuse ja Rocca-al-Mare Keskuse ning Tartu Lõunakeskuse Apothekas.