Piret Parik 4. august 2015 07:00
Kas kuumutamata piima joomisel on nüüd kriips peal?

Kas kuumutamata piima joomisel on nüüd kriips peal?

Toorpiim on ideaalne kasvulava haiguseid tekitavatele mikroobidele, mistõttu tuleks piima terviseriskide vähendamiseks enne tarbimist kuumtöödelda, leiavad Eesti maaülikooli teadlased hiljuti avaldatud uuringus. Kas sajandeid joodud kuumutamata piim on tõesti tervisele ohtlik?

"Nad hakkavad jälle lolliks minema!" oli Tallinna tehnikaülikooli toiduainete instituudi piimateadlase Tiiu-Maie Lahe esimene reaktsioon selle uudise peale.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon