Maarja küla valmistub pühapäevaseks kontserdiks.Foto: Aldo Luud
Galeriid
30. oktoober 2015, 18:47

GALERII | Maarja küla valmistub heategevuskontserdiks (1)

Tänavu juba neljateistkümnendat korda toimuv Eesti pikima traditsiooniga heategevuskontsert "Kuula, palun!" on juba mõne nädala meeled ärevil hoidnud ka Maarja küla perel, kes koos nende toetuseks laulvate näitlejatega samuti lavale astuvad. 

Nii harjutatakse igal hommikul Jaan Tätte "Hülgelugu" - Jaan Tätte ja tema looming on tänavuse heategevuskontserdi keskmes. Maarja küla elanikud otsustasid oma tänavuse esinemise teha aga veidi teistmoodi ning nii on paljudel laval üles astuvatel noortel mängida ka väike roll.

„Kuula palun! 14" kontserdid toimuvad 1. novembril Tartu Vanemuise teatri suures saalis ja 2. novembril Tallinnas Vene Teatris. Järjestikustel päevadel toimuvate kontsertidel esinejate koosseis on kahel õhtul erinev, samuti on erinev alguskellaaeg  - Tartus algab kontsert kell 18.00, Tallinnas kell 19.00. Pileteid on saada veel mõlemale kontserdile.

Maarja Küla on intellektipuudega noortele mõeldud küla Põlvamaal, Kiidjärve ja Taevaskoja vahel. Küla on hetkel koduks 38le elanikule vanuses 18-38 eluaastat. Maarja Küla elanikud püüavad aktiivselt iseseisva eluga toime tulla ning viimaste aastate arengud näitavad, et see tuleb neil aina paremini välja.