Foto: PantherMedia / Scanpix
Meeled
19. november 2015, 11:55

Tunnetehoroskoop: kuidas tuleb sinu tähemärk toime kurbusega?

Ilmselt pole sulle uudiseks, et ka tähtkuju mõjutab inimese iseloomu ning võimekust ühes või teises olukorras toime tulla. Ka kurbusele reageerivad erinevad tähtkujud erinevalt.

Jäär: kurvastades muutub ta impulsiivseks, vihastades impulsiivseks. Igatahes unustab ta siis oma normaalse käitumisviisi, kirjutab YourTango. Kurvas tujus olles jäär eriti entusiastlik välja ei paista.

Sõnn: hoiab kurvana pigem omaette, muutuda loiuks, liialdada toiduga. Sõnnile on omane veendumus, et kogu maailm on tema vastu. See ajab teda närvi.

Kaksikud: ei talu hästi kurbust ja ei taha selle tundega ka tegeleda. Sestap muutub ta vaikseks ja mõjub äraolevana.

Vähk: on oma loomult emotsionaalne ning kurvastada-nutta ka tühiste asjade pärast. Tal tekib tunne, et ta ei suuda kellegagi suhelda. Kui vähk on kurb, võivad tal tekkida kõhuhädad.

Lõvi: kui lõvi on kurb, näed sa seda kohe. Lõvi ei jäta oma stressi välja näitamata. Samas võib ta end nii üles kruttida, et võib saada närvivapustuse.

Neitsi: ei pruugi kurvana olla väga hea kaaslane ja vestluspartner. Samas toovad kurvad tunded välja tema otsekohesuse ja vastuolulisuse.

Kaalud: kui miski kaalusid kurvastab, tunneb ta end lootusetult, kuigi üritab välja näida õnnelik ja vaoshoitud. Samas hoiab ta teistest eemale ja eriti suhelda ei soovi.

Skorpion: muutub vaenulikuks, hoiab omaette ja võib esineda vihahoogusid. Kurvad mõtted hirmutavad teda.

Ambur: muutub kurvana tõsiseks, ta muretseb tulevikule mõeldes väga palju. Selle tähtkuju esindajaile on iseloomulik reaalsusest pääsemiseks mõnuainete tarvitamine.

Kaljukits: võib kurvana jätta ärksa mulje, kuna sunnib end aina takka. Samas ei suuda miski talle muljet avaldada, sest ta mõtleb teda kurvaks teinud asjale palju ning tunneb end lootusetuna.

Veevalaja: on kurvana vaikne, ta hoiab omaette ja vähese suhtlemissooviga. Samas oskab ta jätta muljet, et midagi pole viga.

Kalad: kui miski kalu kurvastab, meenuvad talle kõik tema elus varem toimunud halvad asjad. Kurvana on kala meele ergud, ta on ärevil ja tunneb end üksi.