Foto: Sander Ilvest / Postimees
Inimesed
31. detsember 2015, 06:00

LIIT, MIS SÕLMITUD TAEVAS ehk Mida ennustavad kaardid, numeroloogia ja horoskoobid Ilvese-Kupce abielu kohta? (104)

Sarnased väärtused, ühised vaated, sama ellusuhtumine – näib, et president Toomas Hendrik Ilvese ja tema lätlannast väljavalitu Ieva Kupce abielu soosivad nii numeroloogia, horoskoobid kui ka tarokaardid. Teisalt peitub õnne all ka doos armukadedust

Sarnased väärtused, ühised vaated, sama ellusuhtumine – näib, et president Toomas Hendrik Ilvese ja tema lätlannast väljavalitu Ieva Kupce abielu soosivad nii numeroloogia, horoskoobid kui ka tarokaardid. Teisalt peitub õnne all ka doos armukadedust. 

Numeroloogia kohaselt on president Ilvese elutee number 1, mis tähistab iseseisvust, enesekindlust ja tugevat tahet olla juhtpositsioonil. Tulevase presidendiproua Kupce elutee number on 2, mis annab tasakaalukuse, partnerluse ja kohanemisvõime.

Kuigi pealtnäha väga erinevad, saavad 1 ja 2 omavahel hästi hakkama, kui Ilves on pere leivateenija ja Kupce pigem koduhoidja ning romantikaihaleja. Taolise naise seltsis on Ilvesel väga mõnus, sest naine on hea kuulaja ning teineteist täiendatakse – mis ühel on puudu, seda leiab teises. Ohuks võib olla tõik, et mees on tihti kodust ära ja naine muutub armukadedaks.

Edasi lugemiseks: