Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
2. juuli 2016, 14:43

Palav päev ajab koos kaaslasega duši alla jahutust otsima? Siin on mõned põhitõed seksivigastuste vältimiseks! (11)

Seks duši all on igati erutav ning toob kahtlemata vaheldust argipäeva. Siiski tasub enne dušikabiinis seksimist meeles pidada mõned põhitõed, mida eirates teed oma tervisele lihtsalt liiga.

• Väldi veevoolu jalge vahele. Seks duši all on kahtlemata erutav, kuid kui veevool satub su jalge vahele ning peseb ära kogu niiskuse su tupest, kirjutab portaal Women's Health. Kui vagiina on kuiv, muutub seks hetkega valulikuks ja ebameeldivaks kogemuseks.

• Pane rasestumisvastane vahend varem valmis. Kondoomipakki on dušši all väga keeruline avada, rääkimata kondoomi sugutile asendamisest. Seepärast võiksid eelistada duši all seksides mõnda teist rasestumisvastast vahendit, näiteks beebipille. Kui kondoomideta ei saa, pea meeles, et duši all seksides kaitsevad sind täielikult vaid vett taluvad kondoomid.

• Hoia mõlemad jalad maas. See tähendab, et nii erutav, kui see ka ei tundu, ära hakka oma jalga kuskile kõrgemale upitama nii, et seisad vaid ühel jalal. See on kindel risk libiseda ja kukkuda – duši all saadud seksivigastused on ühed levinuimad. Seepärast on duši all seksimiseks parim asend koerapoos, milles on nii naisel kui mehel jalad kindlalt maas.

• Kasuta duši all käimist eelmänguks. Tegelikult, kõike eelnevat silmas pidades, ei olegi dušikabiin just ohutu paik seksimiseks. Seepärast kasuta koos partneriga duši all käimist Kasutage duši eelmänguks – peske üksteist ja puudutage – ning astuge päris vahekorda väljaspool vannituba.