Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
13. juuli 2016, 13:00

TERVENDA END ISE: Iidne Jaapani ravimeetod leevendab hulga terviseprobleeme (6)

Iidsest jaapanist pärit ravimeetod Jin Shin Jyutsu on suurepärane ja tõhus paljude eri tervisehäirete leevendamisel. Ja parim asi on seejuures, et seda saab teha igaüks ise vaid viie minuti jooksul.

Jaapanlased usuvad, et iga sõrm mõjutab kahte organit, lisaks on iga sõrm seotud erineva emotsiooniga, kirjutab Healthy Life Tricks.   Kõik, mida sa pead enda tervendamiseks tegema, on hoida ja mudida teatud piirkonda mõjutavat sõrme teise käe sõrmedega kolm kuni viis minutit, samal ajal rahulikult sisse ja välja hingates ning probleemile keskendudes.

Seda protseduuri võid teha ükskõik kus – kontorilaua taga istudes, bussis kodu poole loksudes või õhtul teleka ees lösutades. Kõik, mida sa pead teadma, on see, millised sõrmed millist kehaosa, emotsiooni või füüsilist häda mõjutavad.

Siin on sulle väike spikker.

Pöial: Organitest mõjutab kõhtu ja põrna, emotsioonidest stressi, ärevus, muretsemist, pingeid ja depressiooni, füüsilistest probleemidest kõhuhädasid, peavalu, nahaprobleeme, ärevust, peavalu.

Nimetissõrm: Organitest mõjutab kusepõit ja neere, emotsioonidest hirmu, õudust, segadust ja pettumust, füüsilistest probleemidest randme, küünarnuki ja õlavarreprobleeme, lihas-, selja- ja hambavalu, neeru- ja põieprobleeme ning seedehäireid.

Keskmine sõrm: Organitest mõjutab maksa ja sapipõit, emotsioonidest raevu, viha, otsustusvõimetust, füüsilistest hädadest nägemisprobleeme, menstruatsiooni- ja peavalu, migreeni.

Nimeta sõrm: Organitest mõjutab jämesoolt ja kopse, emotsioonidest kurbust, hirmu, leina, negatiivsust, füüsilistest probleemidest astmat ja teiste hingamisteede probleeme, seedehäireid, nahahaiguseid.

Väike sõrm: Organitest mõjutab peensoolt ja südant, emotsioonidest ärevust, madalat enesehinnangut, ebakindlust, närvilisust, füüsilistest probleemidest luuprobleeme, südame-veresoonkonnahädasid, kurguvalu.