Foto: PantherMedia / Scanpix
Keha
21. juuli 2016, 15:03

5 märki, et on aeg muretseda uus spordirinnahoidja

Iga sporti armastav naine armastab ka oma spordirinnahoidjat. Kui naine leiab sobiva spordirinnahoidja, mis ei pigista, hõõru, aga siiski toetab - ta ei taha sellest enam kunagi loobuda! Aga liiga tihe pesemine ja aktiivne kasutamine on ühed põhjused, miks sa oma sportrinnahoidja liialt varakult ära räsid.

Jama on see, et sportrinnahoidjad pole igavesed ja nagu igas suhtes ikka - raske on vanaga lõpparvet teha, vahendab health.com.

Sul on see olnud juba pikemat aega

Tõenäoliselt tundub sulle, et see aeg ei ole sugugi pikk. Tegelikkus on see, et sportrinnahoidjat tuleks vahetada iga 6-12 kuu tagant. See sõltub sellest, et kui tihti te seda kannate. Kui kaua rinnahoidja oma omadusi hoiab - see sõltub kandmis kordadest. Kandes üht ja sama spordirinnahoidjat igapäevaselt trennis, siis pead uue muretsema juba enne kuut kuud. Muretsedes 3-4 spordirinnahoidjat - nii pikendad nende eluiga.

Paned sportrinnahoidja kuivatisse

Kuivati on sportrinnahoidja suurim vaenlane. See hävitab isegi kõige kvaliteetsema rinnahoidja. Kuum õhk lihtsalt hävitab Lycra. Kõige parem lahendus on kuivatada rinnahoidjat õhu käes. Ja kindlasti tuleks pesta sportrinnahoidjat käsitsi.

See ei läbi enam testi venivuses

Proovi oma rinnahoidjat venitada. Kui tunned, et see ei osuta mingit vastupanu, siis on elastsus kulunud, mis tähendab - rinnad enam tuge ei saa.

Sportrinnahoidja näeb kulunud ja väsinud välja

Kulunud elastsus ja pleekinud riie - kindel märk, et aeg on seada sammud poodi uue rinnahoidja otsingutele.

Sinu keha või rinnahoidja on muutnud kuju

Kui sa kaotad kaalu või oled saanud just lapse - kogu su keha muutub. Muutuvad su rinnad, mistõttu ei sobi sulle enam su varasem spordirinnahoidja.