Foto: PantherMedia / Scanpix
Hea nõu
27. jaanuar 2017, 15:55

VALMISTA ISE: Supertervislik segu, mis kaotab üleliigsed kilod mühinal (12)

Talvel kipuvad kilod kogunema, midagi pole teha. Kui valmistad aga selle supertervisliku segu ning tarbid seda regulaarselt, ei tundu üleliigsete kilode ning kõhurasvaga võitlemine sugugi väga keeruline.

Siiski tasub meeles pidada – ilma tervisliku toitumise ja füüsilise tegevuseta kõhurasva kaotada pole võimalik, tuletab meelde Healthy Life Tricks. Kui aga end . Ning kui sellele lisaks võtta seda supertervislikku segu, ongi kiire ainevahetus ning kiirem kaalulangus võimalik.

Tõhusa ja supertervisliku segu valmistamiseks pane igal õhtul kuus kuivatatud ploomi 100 ml keedetud vee sisse kümneks minutiks seisma. Teise kaussi pane sama koguse vee sisse 2 supilusikatäit kaera-, 1 tl jahvatatud linaseemneid ja 1 tl kakaod. Seejärel kurna leotatud ained, tükelda ploomid imepisikesteks tükkideks ning pane need 300 ml keefiri sisse ning sega hästi. Hoia jooki üleöö külmikus ning joo seda hommikul tühja kõhuga esimese asjana.

Selle segu mõju on tõeliselt hämmastav, pärast ühte kuud selle tarbimist kaotad üleliigseid kilosid kolm kuni viis, enamus sellest on kõhurasv. Lisaks annab see segu energiat, sest aitab keha puhastada kahjulikest toksiinidest.