Südameapteegi Veerenni Apteek asub aadressil Veerenni 53A.  Apteek on avatud esmaspäevast reedeni kell  8-19.Foto: Erakogu
Uudised
2. mai 2017, 13:15

Tallinna kesklinnas avab uksed suurim Südameapteegi apteek

Veerenni Tervisekeskuses avab täna uksed suurim Südameapteegi apteek. Lisaks traditsioonilistele apteegikaupadele leiab uuest Südameapteegi apteegist mitmesuguseid füsioteraapia vahendeid ning esmakordselt Eestis jõuavad apteegis müügile Hiina meditsiini tooted. Loomaomanikele mõeldes on apteegis esindatud populaarsemad veterinaariatooted.

Avaras apteegis ootab külastajaid lisaks retsepti- ja käsimüügiravimitele mitmesugust apteegikosmeetikat sellistelt kvaliteetsetelt sarjadelt nagu Vichy, Eucerin, Bioderma, La Roche Posay, Iwostin, Babe, Bionike ja Avena. Südameapteek toob esimese Eesti apteegina müügile Rootsi tunnustatuima apteegikosmeetika sarja Löwengrip, mille tooted on apteegikvaliteediga, tõhusad ning sobivad hästi tundlikule nahale.

Veerenni Tervisekeskuse Südameapteegi asejuhataja Pärtel Relve sõnul tehakse apteegis nahadiagnostikat, mis võimaldab määrata inimese näonahatüübi ja sellele sobilikud nahahooldustooted. „Apteegis läbi viidava nahadiagnostika abil saab välja selgitada inimese nahatüübi ja sellele vastavad kosmeetikatooted, sealhulgas vajaliku päikesefaktori, mis arvestades suvega saabuvat intensiivset päikesekiirguse perioodi aitab õige ja tõhusa päikesekaitsevahendi valikul,“ sõnas Relve.

Veerenni Tervisekeskuse Südameapteek pakub lisaks laiendatud valiku sporti ja tervisesporti toetavaid vahendeid. „Tervisespordi järjest enam kasvava populaarsuse tõttu on apteegis mitmesuguseid ortoose ja füsioteraapia vahendeid, mis aitavad efektiivselt vigastustest taastuda ning neid edaspidi ennetada,“ märkis Veerenni Tervisekeskuse Südameapteegi asejuhataja. 

Esmakordselt Eestis on Veerenni Tervisekeskuse Südameapteegist võimalik soetada Tervise Alkeemia ehk Hiina meditsiini tooteid. Apteegi asejuhataja sõnul asub Veerenni Tervisekeskuse hoones ka dr Rene Bürklandi Hiina meditsiini keskuse filiaal, mistõttu otsustas Südameapteek tuua müügile vastavad tooted. 

Soovijad saavad apteegis mõõta tasuta vererõhku. Mõeldes apteegi noorimatele külastajatele, on avaraimas Südameapteegi apteegis lasteosakond. Samuti on apteegis mugav puhkenurk.

.