Foto: Robin Roots
Eesti uudised
19. juuni 2017, 13:19

Savisaar: kui võin minna kohtusse end kaitsma, võin minna ka valimistele mandaati uuendama (160)

"Kui ma võin minna kohtusse ennast kaitsma, siis võin minna ka kohalikele valimistele oma mandaati uuendama," kirjutab kohtu all olev endine Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Savisaar toimetati kolmapäeval kohtusaalist haiglasse kardioloogiaosakonna intensiivravipalatisse, kust ta nädala lõpuks pääses kodusele ravile.

"Hiljuti rõõmustasin, et kolmest patoloogist ja ühest kardioloogist koosnev komisjon on mind piisavalt terveks tunnistanud. See on hea! Kui ma võin minna kohtusse ennast kaitsma, siis võin minna ka kohalikele valimistele oma mandaati uuendama," kirjutab nüüd Savisaar enda sotsiaalmeedia kontol.

Savisaar ütleb, et on õnnelik, kuna tema töö on ühtlasi olnud ka tema hobi. "Kui edukalt olen seda tööd teinud, seda otsustavad valijad. Tundub, et olen siiski eksami positiivselt sooritanud! Kõige rohkem vajangi ma täna positiivseid emotsioone. Kui keegi oskab anda retsepti, kuidas uus jalg alla hakkaks kasvama, võtaksin selle kohe vastu."

"Vahepeal sattusin uuesti haiglasse. Seda juhtub ikka, kui iga päev kohtus peab käima. Saab näha, kuidas see minu tervist edaspidi hakkab mõjutama," lisab ta.