Egiptuse Punase mere kuurortFoto: AFP / Scanpix
Maailm
13. august 2017, 23:35

Ujuda tahtnud turist peksis laste silme ees Egiptuse hotelli juhataja surnuks (20)

Itaalia turist peksis laste ees Egiptuses ehitusjärgus oleva hotelli juhataja surnuks. Väidetavalt oli puhkenud tõli põhjuseks välismaalase soov vales kohas suplema minna.

Reutersi teatel leidis kurbmäng aset Egiptuses Punase mere äärses Marsa Alami kuurordis. 

Itaallane jalutas koos oma 6- ja 15-aastase tütrega rannapromenaadil ehitatava hotelli juures. Teistel andmetel oli puhkajatel kavas seal supelda. 

Mingil hetkel väljus hoonest juhataja, kes ütles, et seal ei tohi viibida ja palus turistidel lahkuda. Meeste vahel puhkus sõnelus, mille järel itaallane lõi juhatajat mitu korda pähe. Viimane suri hiljem saadud vigastustesse.

Agentuur märgib, et itaallane peeti kinni ja ta on süü omaks võtnud. Peale mehe kinnipidamist on nende peatuskoha personal lastel silma peal hoidnud ning arutlusel on nende koju saatmise küsimus.

Lisatakse ka, et Rooma ja Kairo vahel on alates jaanuarist 2016 pingelised suhted. Toona tapeti Egiptuse pealinnas Itaalia doktorant Giulio Regeni, kelle vägivalla tunnustega surnukeha leiti mitu päeva pärast mehe kadumist.

Kahe riigi korrakaitseorganite versioonid juhtunust lahknevad. Sellega seoses ähvardasid Itaalia võimud Egiptust piirangutega, kui neil takistatakse juurdluse läbiviimist.