Foto: PantherMedia/Scanpix
Meeled
2. märts 2018, 19:13

Kuidas näha häid unenägusid?

Kui sa öösiti ärkad pidevalt õudusunenägude peale, pead midagi oma magamaminekuharjumustes muutma, sest just need mõjutavad kogu järgnevat ööd.

 Allwomenstalk annab nõu, kuidas näha häid unenägusid.

* Kuula rahustavaid loodushääli. Enne magamaminekut unusta rocki ja heavy metal, isegi kui sa muul ajal ilma nedeta ei saa. Asenda raske muusika rahustavate mahedate loodushäältega, need aitavad sul lõõgastuda.

* Ära söö enne magamamineku. Kui sul on harjumus enne voodisseminekut süüa, näed sa suurema tõenäosusega ka halbu unenägusid. Kui sa ilma söömata ei saa, hoia vähemalt vürtsidest eemale ja söö näiteks õuna.

* Maga kõhuli. Teadlased väidavad, et kõhuli magamine soodustab oma kallima unes nägemist, samuti erootiliste unenägude nägemist.

* Väldi stressirohkeid tegevusi. Püüa enne magamajäämist mitte mõelda töö ega argiasjade peale, koonda mõtted ilusale.

* Harrasta joogat ja mediteeri. Väga raske trenn enne magamajäämist ei sobi, selle asemel harrasta midagi, mis mõjub lõõgastavalt. Kui oled enne magamaminekut rahulik, on ka head unenäod garanteeritud.

* Investeeri patjadesse ja tekkidesse. Inimene magab hästi, kui ta tunneb end voodis mugavalt ja lõõgastunult. Seepärast jälgi, et sul oleks voodis hea olla, investeeri patjadesse ja tekkidesse.