Maailm
27. august 2018, 18:21

LIIKLUSRAEV TEXASES: mees tulistas naisautojuhtide pihta (8)

29aastane Texase mees hädaldas Facebookis naisautojuhtide sõiduoskuste üle, kuid viis seejärel oma viha internetist pärisellu ning tulistas vähemalt kaht naist, vahendavad ABC ja Huffington Post. Liiklusraevust vallatud naistepõlgur tunnistab, et on tulistanud veel naisi ning keeldub oma tegude eest vabandamast.

Nicholas D'Agostino on eelmise nädala reedest taas vanglas. Selle aasta juulis tulistas ta üht pereema. Naine pääses napilt kõige hullemast, läbi käe tunginud kuul peatus vaid paari millimeetri kaugusel tema südamest. D'Agostino pääses vaid mõni päev pärast talle süüdistuse esitamist 75 000 dollari suuruse kautsjoni vastu vabadusse.

Ohvri pere kirjeldas, et nad ei julgenud pärast D'Agostino esmast vabanemist normaalset elu eladagi. Pere elas erinevate tuttavate ja sugulaste juures, oma kodu juurde paigaldasid nad valvekaamerad, hirmus, et hull tuleb kätte maksma.

Nüüd seisis Nicholas D'Agostino viimaks kohtu ees. Uurimisel selgus, et märtsis oli ta samamoodi tulistanud veel üht naisautojuhti. Bensiinijaamast välja sõitnud naine kuulis kõva kärgatust ning tundis käsivarres valuhoogu. Alles natuke aega hiljem taipas šokis naine, et teda on tulistatud.

Kohtus jäi D'Agostinol aga õigust ülegi: naise auto olevat liiga järsult tema sõiduki poole kaldunud ja tulistamine oli kõigest enesekaitse. Ta keeldus vabandamast. D'Agostino tunnistas, et on lisaks kahele tuvastatud ohvrile tulistanud veel viie naise pihta.

D'Agostino ajalugu naisautojuhtide vastu ulatub aga kaugemasse aega kui selle aasta märtsikuu. Ta on prokuröri sõnul teinud mitmeid sotsiaalmeediapostitusi, milles hädaldab vihaselt ja agressiivselt naisautojuhtide sõiduoskuste üle. Pikad monoloogid naisjuhtidest päädisid D'Agostino hinnaguga,et naised ei peaks üldse tohtima autot juhtida ja „nende ainus eesmärk on meessoost järglasi sünnitada“.