Eesti uudised

Arstid räägivad suud puhtaks: patsiendiga pole aega suhelda, sest arvutisse on vaja märkmeid teha (15)

LISA KOMMENTAAR

prominent hackers22. juuli 2019, 09:23
Tere sõbrad, kas näete raskusi oma halbade klasside akadeemilise jõudlusega? Kas te lähete läbi emotsionaalse usaldamatuse ja kas sa tahad teada oma abikaasa staatust, haarates oma Facebooki, e-kirju, WhatsAppi ja teisi sotsiaalmeedia kontosid? Kas soovite oma võla profiili kustutada? Kas soovite sisse tungida mis tahes veebisaitidele ilma administraatori teadmata? Kas teil on vaja rahaülekandeid nagu Western Union, Money Gram, Bitcoin, Bank Account Hack? Neid saab teha võimalikuks. Võtke meiega ühendust WHATSAPP 1-ga (863) 410-2526 E-post. [email protected] Naudi lõputuid võimalu
Ave6. veebruar 2019, 23:54
Ja ongi selline tunne, et vahib arvutisse, klõbistab ja ega julge ju vahele segama ka hakata. Siis mokaotsast küsib, mis kaebus on - kuulab kopsu ja annab kehakeelega märku, et aeg täis. Oli teine kaebus veel, aga olen juba ukse taga sama targalt kui läksin. Ma ise ei oska digilugu vaadata, aga teine arst ütles, et seal polnud eriti midagi kirjas visiitidest. Selle alusel määravad teised "tarkurid", kes kunagi pole näinud, töövõimet ja nii saadki imeläbi terveks "paberil" ja marss tööd otsima. Tegelikkus on hoopis teine.
Terve6. veebruar 2019, 15:11
Oh nüüd veel parem. Polegi vaja enam arstile minna. Telefon suunab su kõne postkasti, sinna kurdad oma mure ära ja kui hästi läheb, saad vastuse kah diagnoosi ja digiretseptiga. Pole vajagi arsti nägu näha! 😊
teet6. veebruar 2019, 13:58
mind on päris kaua huvitanud, mis pagana diagnoosi peaks panema inimestele, kes ei suuda isegi seda jälgida, kas kirjutades aeg-ajalt läheb Caps Lock peale..
v6. veebruar 2019, 13:12
Aga valida on ainult perearst. Ja on kogu abi! See on nagu teie maine jumal ,kes otsustab oma äranägemise järgi , kui kaua kannatus vastu peab. Õnnelik on see ,kes saab EMO-sse. Seal on juba koorekiht, kes on sunnitud leidma vastuse, mis on imeline, nende mõttevõime on sunnitud kiiremini tõõtama, muidu oleks vaja kohe kõrvale tellida veel kiirl lahendus päästvale süstile, seda ka on hakatud kõvasti propageerima.Ja valudes, enesekontrolli kaotanud kirjutaks sellele kiiresti alla. Arst peaks vastuvõtu ajal pühenduma probleemile, aga arvuti suunab mõtted ekraanile ja kiire retsept saadab teid...
see ju tore,6. veebruar 2019, 12:55
kui saad vähemalt diagnoosi teada, ma andsin erinevaid proove sügisel, aga siiamaani vaikus, tulemused jäävadki teadmata.
veab sul taat6. veebruar 2019, 12:27
mulle soovitab puhata ja teed juua
Isiklik kogemus6. veebruar 2019, 10:54
Väga ebameeldivad on ka sellised arstid (just erialaarstid), kes ei raatsi pidada õde. Ja siis algab patsiendi vastuvõtuaeg, mille jooksul antakse viimasele teada migi elumuutev otsus/diagnoos, aga selleks kulub vaid paar minutit, sest ülejäänud 10 minutit võtab arst vastu telefoni ja räägib seal samuti patsientidega. Ja kui ta kõne(d) lõpetab, ongi vastuvõtuaeg läbi. Ja sa tunnetad, et arst on kärsitu ja ta mõtted on kogu aeg mujal.
Maie,6. veebruar 2019, 10:38
tead, minuga oli täpselt sama lugu! Nagu oleks arvuti haige, mitte mina!
Maie6. veebruar 2019, 10:31
See on kurb.Kui mind raviv gastroenteroloog mulle otse vastu tuleks, ei tunneks ma teda ära, sest nägin teda ainult külgvaates.Ta ei vaadanud mulle kordagi otsa,ainult klõbistas arvutil.
perearstile6. veebruar 2019, 10:23
on ette nähtud kaks pereõde . Mina pole õest kaugemale saanudki ,viimane kord istusin kümme minutit enne vererõhu mõõtmist ja kuulasin loengut kõrgest rõhust -siis julgesin piiksatada ,et mul on madal rõhk.
kahjuks6. veebruar 2019, 10:21
Eestis saab arstiabi ainult siis, kui koomaeelses seisundis emosse satud.
Triinu6. veebruar 2019, 10:15
Jah nii ongi! Arst isegi ei vaata ukse poole, olen ma mees , naine või hobune. Rääkimata, et arsti su tulek üldse peaks huvitama
teine taat.6. veebruar 2019, 10:03
no paratsetamoli ikka soovitas? Minule küll soovitab iga kord.
taat6. veebruar 2019, 09:42
perearstil on väga ebameeldiv käia, sellepärast ei tikugi enam sinna. kui hakkad enese hädast rääkima, siis hakatakse kohe märku andma, et nüüd on aeg lahkuda. no milleks ma sinna lähen.