Foto: PantherMedia/Scanpix
Keha
30. aprill 2019, 10:10

HÄIRIV KOGEMUS: naised käivad ujulates oma punne pigistamas (5)

„Mis komme see on, et oma punne peab ujula ja spaa peeglite ees pigistama? Kui üks ootamatult ette jääb – no okei! Aga mulle tundub, et on inimesi, kes süsteemselt käivadki oma nägu nendes kohtades korrastamas,“ kurdab Õhtulehele Kadri.

„Käisime sõbrannadega ujulas ja kõik oli tore, kuni pesema ja riietuma läksime. Siis leidsime, et meie kappide juures asuva peegli ümber on kaks naist, kes üksteise võidu vistrikke otsivad ja pigistavad. Häiriv ja ebamugav oli! Meil, mitte neil... Nemad näisid protsessi nautivat. Ühel purtsatas punnist mäda otse keset peeglit. Ta pühkis selle küll ära, aga pealtvaatajana on ikka ebameeldiv küll,“ kirjeldab 41-aastane Kadri.

„Kohe meenus eelmise aasta november, kui peredega spaad külastasime. Seal olid järjest ja vahetpidamata veelgi nooremad naised need, kes aurusaunast tulles kohe peegli ette oma komedoone pigistama läksid. Jälk! Ju saunas lööb poorid lahti ja kohe nagu magentiga tõmbab pigistama, aga ei tohiks unustada, et ollakse võõrastega koos. Mind sõbranna selline asi igatahes häirib. Ma ei tahaks näha ka seda, kui teine end raseerib või peegli ees kulme kitkub,“ kirjutab naine.

„Olgem ausad – on asju, mida tuleks ikka kodus ja palju privaatsemalt toimetada,“ loodab Kadri, et enam ta taoliste protseduuride tunnistajaks sattuma ei peaks.