Foto: PantherMedia/Scanpix
Keha
3. mai 2019, 10:23

PUHKUS KESET LIHATURGU: vanemad mehed käivad spaades nooremaid naisi passimas (99)

Oled spaad külastades märganud, et osa külastajaid on valinud omale justkui pealtvaataja koha areenil? Õhtulehele kirjutanud 32-aastane Meeli just seda koges!  

„Tahtsime paar päeva rahus lõõgastudes nautida, aga vanemate härrade tõttu oli tunne, et meid oli justkui lihaturule veetud,“ kurdab Meeli, et tema ja sõbrannade puhkus võttis ootamatu pöörde.

„Jõudsime ühte Pärnu spaasse, kus tahtsime end pärast reisi basseinis värskendada. Esimesed ringid said tehtud kõrvalist märkamata, aga siis jäi üks meist basseini äärde kokteili nautima. Pärast rääkis ta meile, mis ümberringi toimus, kui meie veemõnusid nautisime,“ lisab Meeli ja täpsustab: „Kaks härrat olid kohe basseini äärde seisma ja vahtima tulnud. Pead konkreetselt liikusid sinna suunda, kuhu meie ujusime ja liikusime.“

„Ma ise märkasin kah, et miks osad härrad toolidega suisa basseini äärde istuma tulid, aga eeldasin, et ju neil on naised basseinis või miskit. Selgub, et panin täiesti mööda. Nad tahtsid mugavamalt ja lähemalt jälgida,“ on Meeli veendunud.

„Paratamatu võib olla, et heidetakse üks kiire pilk vastassoole, aga taoline passimine ja jõllitamine... Aga nemad olid veel viisakad,“ räägib Meeli, kelle sõnul kohtasid nad pärast keskealisi isandaid, kes pidasid vajalikuks neile läheneda ja kassi kombel häälitseda.

„Ma hoidsin end nii tagasi, et ma mõnda neist mitte basseini tõugata. Aga võibolla oleks nad ka seda nautinud,“ kahtlustab Meeli.

„Järgmisel päeval võtsime ettenägelikult oma hommikumantlid riidehoiust kaasa. Aga vette sellega ju ikka ei hüppa, mistõttu oli ikka ebamugav, kui silmanurgast nägid, et meestekari sind silmadega õgib. Tahaks loota, et enamus mehi suudab oma sugukirge talitseda – vähemalt avalikus kohas,“ avaldab Meeli.

Millised on sinu kogemused spaapuhkustest?