Lotovõidu saanud naisele on 8 miljonit eurot nii hoomamatu raha, et ta peab pangaga aru pidama, mida sellega teha. (Pilt on illustratiivne)Foto: Vida Press
Maailm
6. mai 2019, 14:51

Soomlanna võitis lotoga 8 miljonit: plaanis on köögiremont ja reis Tallinnasse (18)

Eelmisel nädalavahetusel täitus ühel Jyväskylä naisel paljude inimeste eluunistus – ta sai loto peavõidu ehk võitis kaheksa miljonit eurot.

Kui naine oli kontrollinud numbreid, äratas ta mehe valju rõõmuhüüatusega, kirjutab Iltalehti. Koos kontrolliti numbreid veel mitu korda, et asi oleks ikka kindel.

Naine helistas kohe ka oma lapsele ja teatas – muide, siin helistab lotovõitja.  Ka laps ei tahtnud teda uskuda, vaid palus hoolikalt asja kontrollida.

Praegu pole veel teada, kas summa on naisele juba üle kantud. Küll aga on naine öelnud, et plaanib pangaspetsialistidega arutada, mida nii suure summaga peaks üldse tegema.  Naise abikaasa viskas nalja, et ta võiks osta kohvri ja võtta võit välja kupüüridena – siis saaks paremini aimu võidu suurusest. 

Küll sellele rahale kasutuse leiab, ütles naine. Aga midagi ulmelist ta ei soovi: plaanis on köögiremont ja kui asi rahuneb, siis spaareis Tallinnasse.