Uudised

Hapendatud kraam on kodumaine supertoit 

Triin Raestik, 11. september 2019, 06:00
Ideaalne oleks süüa iga päev 3–4 lusikatäit hapendatud köögivilju. Sellest, mida head organism neist saab, räägib toitumisterapeut Triin Terasmaa.

Hapendatud toidud sisaldavad ohtralt kasulikke probiootikume, mis parandavad immuunsust ja seedetrakti tööd ning selle kaudu tervist üldiselt. Hapendamine tagab toidu pikema säilivusaja ja ohutuse ning muudab mõne toidu paremini seeditavaks. Protsessi käigus säilivad vitamiinid, mineraalained ja teised vajalikud toitained, mida muidu toidu töötlemise käigus vähemaks jääb või mis kogunisti hävivad.

Kõigi Õhtulehe paberlehes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

TOIMETAJA

+372 5199 3733
sirje.maasikamae@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee