OHTIK VALEINFO: Jutt Ukraina biolaboritest on klassikaline Kremli teema.

Foto: Vida Press
Uudised
5. juuni 2022, 12:10

Kas ahvirõugete taga on SUUR STSENAARIUM, et inimesi hirmutada, vaktsineerida või inimkond hoopis hävitada? Vandenõuteooriate taga võib näha ka Kremli kätt.

KAS AHVIRÕUGED PÄÄSESID VALLA BIOLABORIST? Inimesi hirmutavad ka peputestid: „Kardan, et poe uksel tuleb edaspidi püksid alla lasta ja ennast paljaks koorida.“ (12)

Nüüd, kui koroonapandeemia on ehk vaibumas, ilmusid välja ahvirõuged. See ei saa olla juhus! Teadagi – biolaborid! „Võib olla on see alguse saanud Ukraina biolaboritest. Keegi ju ei tea, millega seal tegeleti ja tegeletakse praegugi.“ See on vaid üks hulludest teooriatest ahvirõugete päritolu kohta.

Uskumatu küll, aga meie ühismeedias jagavad justkui tavalised Eesti inimesed – Toomased ja Malled – otsest toetust venelaste agressioonile Ukrainas. „Õnneks on Ukrainas venelaste poolt bioloogid hävitatud, nii et ühiskonna lukustamine toimub globalistide poolt ainult meedia toel. Mõeldakse mingi jama välja ja siis hakatakse seda „teaduslikult" tõestama.“ Laboreid, kus töötavad nn teadlased, olevat paljudes riikides, ka Gruusias...

Kas sellise info jagajad on kasulikud idioodid, kes jagavad vaenuliku riigi propagandat?

Edasi lugemiseks: