Foto: PantherMedia / Scanpix
Uudised
25. märts 2015, 11:36

Ida-Tallinna keskhaigla esmaabikoolitajad pälvisid rahva tunnustuse

Ida-Tallinna Keskhaigla esmaabikoolitajad tunnustati Tervise Tegu 2014 konkursil rahva lemmiku tiitliga. Esmaabikoolitajate poolt hääletas 39,2% hääletanutest.

ITK esmaabikoolitajad Elisabeth Nahk ja Anžela Kaminskas on koolidele ja lasteaedadele pakkunud tasuta esmaabikoolitusi alates 2013. aastast ning nüüdseks on koolitatud juba üle 600 inimese – haridustöötajaid, lapsevanemaid ja vanemaid kooliõpilasi.

Tervise Tegu 2014 konkursil osaledes saavutati ülekaalukalt rahva poolehoid. Delfi rahvahääletusel osales üle 800 inimese ning esmaabikoolituste programm sai 39,2% häältest.

Anžela Kaminskase ja Elisabeth Nahki sõnul on tunnustatud saada alati suur rõõm. „See, et meie tegevust märgatakse ka teiste poolt, annab innustust ning kindlustunnet, et tegeleme õigete asjadega. Esmaabioskus on vajalik nii täiskasvanutele kui lastele, sest võib päästa meie või meie lähedaste elu."

Tervise Tegu 2014 on Teenusmajanduse Koja uus algatus, millega tunnustada üksikisikut või organisatsiooni, kelle julge tegu, otsus või muu annab eeskuju, väärtustab ja toetab terviseedendust, tervishoiusüsteemi arendust ning väärib tunnustust kõige laiemas mõttes.

Tervise Tegu 2014 konkursile laekus tänavu 23 ettepanekut.