Ärge paanitsege, ajatolla teab lahendust!Foto: ANTARA FOTO / Reuters
Hea nõu
1. märts 2020, 11:03

Iraani vaimulik leidis enda sõnul koroonaviirusele anaalselt kasutatava imeravimi! (134)

Koroonaviiruse all ägav Iraan võib olla revolutsioonilise avastuse jälil. Kui uskuda kõike, mida internet väidab. Ajatolla Tabrizian teatas eile, et koroona vastu aitab liiliaõli määrimine pärakusse.

Alaraby uudistekülg edastab, et Qomi linna vaimuliku sõnul tuleb liiliaõli määrida enne magamaminekut. Kõik lääne ravimid olla ajatolla sõnul sootuks ebaislamlik.

Moodne ajatolla teatas avastusest Telegrami sotsiaalmeedia vahendusel. Ajatollat jälgib seal 120 000 inimest. Ajatollal on teisigi koroonaviiruse ravimise ideid – peab sööma suures koguses pruuni suhkrut, sisse hingama nuusktubakat, sööma palju sibulat, juukseid kammima ja põletama harilikku peeganumi.

Järjekorras kaheksas ravimeetod on ajatolla sõnul puuvillase pallikese kastmine liiliaõlisse ja siis selle pistmine istmikupiirkonda. Peale selle pidada imeõli aitama ka ajumassi kasvatamisel ja downi sündroomi ravimisel.

Ajatolla ei võta kõike seda lihtsalt õhust, vaid toetub allikana 12. sajandi Pärsia õpetustele.

Seni pole teada, kas ajatolla soovitused töötavad. Küll võib eeldada, et kui see koroonaviiruse vastu ei aita, siis vähemalt lõhnavad ravitavad kui lillekesed.